-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Un gel minune verifică imediat cum stăm cu dezinfecția în Spitalul Județean!

Gabriel Lazany a schimbat mersul lucrurilor în Spitalul Județean de Urgență Bistrița de când a preluat conducerea, înlocuindu-l pe Mircea Gelu Buta după zeci de ani în care a ținut frâiele.

Recent, spitalul a achiziționat produse pentru verificarea modului în care se face curățenie în spital. Este vorba despre niște geluri care indică dacă suprafețele sunt perfect curate, acest lucru fiind atât în beneficiul personalului, cât și în cel al pacienților.

„Este vorba despre un produs pentru compatimentul de igienă, pentru a verifica modul în care se face curățenie în spital. Sunt niște geluri speciale pe care le au cei de la igienă și directorul de îngrijiri. Se pun în anumite puncte și a doua zi după ce s-a făcut curățenie merg cu o lanternă cu ultraviolete și verifică. Dacă nu s-a făcut curățenie, se vede”, explică managerul pentru Bistrițeanul.ro.

În acest mod se previne apariția infecțiilor nosocomiale, dar mai mult decât atât, personalul se responsabilizează. Oamenii care se ocupă de curățenie vor fi mult mai atenți, știind că vor fi verificați în acest fel.

Gelurile sunt cumpărate din România.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: