13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

VIDEO: Un gel minune verifică imediat cum stăm cu dezinfecția în Spitalul Județean!

Gabriel Lazany a schimbat mersul lucrurilor în Spitalul Județean de Urgență Bistrița de când a preluat conducerea, înlocuindu-l pe Mircea Gelu Buta după zeci de ani în care a ținut frâiele.

Recent, spitalul a achiziționat produse pentru verificarea modului în care se face curățenie în spital. Este vorba despre niște geluri care indică dacă suprafețele sunt perfect curate, acest lucru fiind atât în beneficiul personalului, cât și în cel al pacienților.

„Este vorba despre un produs pentru compatimentul de igienă, pentru a verifica modul în care se face curățenie în spital. Sunt niște geluri speciale pe care le au cei de la igienă și directorul de îngrijiri. Se pun în anumite puncte și a doua zi după ce s-a făcut curățenie merg cu o lanternă cu ultraviolete și verifică. Dacă nu s-a făcut curățenie, se vede”, explică managerul pentru Bistrițeanul.ro.

În acest mod se previne apariția infecțiilor nosocomiale, dar mai mult decât atât, personalul se responsabilizează. Oamenii care se ocupă de curățenie vor fi mult mai atenți, știind că vor fi verificați în acest fel.

Gelurile sunt cumpărate din România.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.