14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO: Un gel minune verifică imediat cum stăm cu dezinfecția în Spitalul Județean!

Gabriel Lazany a schimbat mersul lucrurilor în Spitalul Județean de Urgență Bistrița de când a preluat conducerea, înlocuindu-l pe Mircea Gelu Buta după zeci de ani în care a ținut frâiele.

Recent, spitalul a achiziționat produse pentru verificarea modului în care se face curățenie în spital. Este vorba despre niște geluri care indică dacă suprafețele sunt perfect curate, acest lucru fiind atât în beneficiul personalului, cât și în cel al pacienților.

„Este vorba despre un produs pentru compatimentul de igienă, pentru a verifica modul în care se face curățenie în spital. Sunt niște geluri speciale pe care le au cei de la igienă și directorul de îngrijiri. Se pun în anumite puncte și a doua zi după ce s-a făcut curățenie merg cu o lanternă cu ultraviolete și verifică. Dacă nu s-a făcut curățenie, se vede”, explică managerul pentru Bistrițeanul.ro.

În acest mod se previne apariția infecțiilor nosocomiale, dar mai mult decât atât, personalul se responsabilizează. Oamenii care se ocupă de curățenie vor fi mult mai atenți, știind că vor fi verificați în acest fel.

Gelurile sunt cumpărate din România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!