13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO: Un gel minune verifică imediat cum stăm cu dezinfecția în Spitalul Județean!

Gabriel Lazany a schimbat mersul lucrurilor în Spitalul Județean de Urgență Bistrița de când a preluat conducerea, înlocuindu-l pe Mircea Gelu Buta după zeci de ani în care a ținut frâiele.

Recent, spitalul a achiziționat produse pentru verificarea modului în care se face curățenie în spital. Este vorba despre niște geluri care indică dacă suprafețele sunt perfect curate, acest lucru fiind atât în beneficiul personalului, cât și în cel al pacienților.

„Este vorba despre un produs pentru compatimentul de igienă, pentru a verifica modul în care se face curățenie în spital. Sunt niște geluri speciale pe care le au cei de la igienă și directorul de îngrijiri. Se pun în anumite puncte și a doua zi după ce s-a făcut curățenie merg cu o lanternă cu ultraviolete și verifică. Dacă nu s-a făcut curățenie, se vede”, explică managerul pentru Bistrițeanul.ro.

În acest mod se previne apariția infecțiilor nosocomiale, dar mai mult decât atât, personalul se responsabilizează. Oamenii care se ocupă de curățenie vor fi mult mai atenți, știind că vor fi verificați în acest fel.

Gelurile sunt cumpărate din România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.