1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Vine Black Friday la Wawa Fresh Cosmetics! Cremele naturale produse în Bistrița, care au cucerit trei continente, au super prețuri mâine, toată ziua!

La Wawa Fresh Cosmetics totul se face ca la carte! De la producția cremelor din ingrediente și până la ambalajele atent lucrate, ca ale marilor branduri, sau până la ofertele promoționale, care au loc exact la momentul potrivit. Așadar, dacă mâine e  ultima vineri din noiembrie e Black Friday și la Wawa Fresh Cosmetics, ziua în care produsele vor avea cel mai mic preț din an, cu până la 50 la sută! Dacă nu ai descoperit încă produsele Wawa și secretul care le face atât de iubite astăzi, acum e momentul! 

Povestea din spatele cosmeticelor Wawa, produse la Bistrița, este una dintre cele mai frumoase, pornită cu gândul la cei dragi și dusă mai departe pentru a acoperi nevoile tuturor când e vorba de îngrijirea pielii, un aspect atât de important pentru confortul nostru zilnic.

“Mereu mi-am dorit produse cosmetice excepționale, cu ingrediente super eficiente care chiar fac ceea ce promit. Așa a luat naștere Wawa Fresh Cosmetics. Povestea cosmeticelor proaspete, sigure, naturale, care respectă omul și natura, începe la Bistrița, cu mai bine de 4 ani în urmă. În familia mea ne-am confruntat cu probleme dermatologice. Fiul meu a suferit de dermatită atopică, iar soțul meu Horațiu de dermatită seboreică. Ne săturasem de produsele pe bază de cortizon și ne doream variante care pe termen lung să nu aibă efecte secundare, care să ajute oamenii să-și recapete încrederea și starea de bine a pielii într-un timp foarte scurt.

Și am reușit! Împreună cu biochimista Wawa am conceput linii de produse destinate tratamentului dermatitelor, hiperpigmentării, acneei, ridurilor, cuperozei, etc, plus că sunt cosmetice proaspete în sensul propriu al cuvântului: fiecare produs are un termen de valabilitate de 6 luni de la data fabricației și conține o cantitate minimă de conservanți. Am început cu 16 produse și acum am ajuns la 50, iar pe www.wawacosmetics.ro sunt prezentate toate, până la cel mai mic detaliu”, a declarat Andrada Horoba, omul frumos și vizionar din spatele celui mai renumit brand local de cosmetice naturale.

După patru ani de la lansare, am întrebat-o pe Andrada care sunt cele mai apreciate produse Wawa din cele 50 create până acum. Fără să stea prea mult pe gânduri, răspunsul a venit natural: “Sunt două produse la fel de iubite de clienții noștri. Crema 30 S Lift Instant, o cremă ușoară, hidratantă, cu teste clinice de eficiență și cu efect de lifting în 30 de secunde. Dermarevolution The Boost Serum se bucură de un succes la fel de mare. Este un serum cu 20% vitamina C lipozomală, retinol și alte 14 active vegetale  care iluminează tenul instantaneu și îi conferă un aspect super fresh”. 

Acestea sunt produsele cele mai comandate și iubite și de clienții din afara țării, cremele Wawa Fresh Cosmetics fiind astăzi livrate în țări de pe trei continente: Italia, Malta, Spania, Australia, Canada.  

“Cel mai tare mă bucură mesajele clienților, care rămân uimiți când văd rezultatele rapide după ce folosesc cosmeticele Wawa, însă cel mai mult îmi place că am reușit să schimbăm percepția despre produsele românești. În acest moment lucrăm la dezvoltarea unor cosmetice personalizate pe care le vom lansa în 2021. Ceea ce am învățat în toți anii aceștia a fost să ne ascultăm clienții, iar toate eforturile noastre să se concentreze pe relația pe care o dezvoltăm cu ei. Fără ei, noi nu existăm. Și tocmai de aceea suntem autentici și sinceri în toată comunicarea pe care o avem. Și la Wawa vom avea Black Friday, dar în data de 27 Noiembrie, atunci când trebuie să fie, în a doua zi după Ziua Recunoștinței, cu reduceri reale și surprize grozave. Vom avea reduceri de până la 50% pe www.wawacosmetics.ro , așa că fi cu ochii pe noi, să vezi ce surprize am pregătit! Dăm startul reducerilor în 27 Noiembrie, la miezul nopții…” – a mai declarat Andrada Horoba pentru Bistrițeanul.ro.

Așadar, dacă vreți să vă reînnoiți stocul de produse cosmetice Wawa sau să faceți cunoștință cu noile produse care au cucerit lumea plecând dintr-un laborator din Bistrița nu trebuie să ratați prețurile promoționale la care puteți achiziționa mâine orice cremă sau produs marca Wawa Fresh Cosmetics. Intrând astăzi pe site-ul producătorului local www.wawacosmetics.ro puteți studia cremele care vi se potrivesc, iar din această noapte, începând cu ora 00.00 și până mâine noapte la ora 00.00, le puteți comanda la preț redus, unele chiar cu până la 50 la sută.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.