4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Violența în familie: Două ordine de protecție emise ieri pe Valea Bârgăului

Două bârgăuance au cerut ieri ajutorul poliției. Acestea erau victime ale violenței în familie, iar una dintre ele era amenințată împreună cu fiul ei. În ambele cazuri polițiștii au emis ordine de protecție provizorii.

Mână liberă dată polițiștilor să emită ordine de protecție provizorii salvează tot mai multe victime ale violenței în familie.

Ieri, două femei de pe Valea Bârgăului au solicitat ajutor și în urma analizării cazurilor s-a constatat că e necesar emiterea unui astfel de act. Mai mult, s-a întocmit inclusiv dosar penal.

”La data de 13 martie a.c., o femeie, de 53 ani, din Bistrița Bîrgăului a sesizat Poliția prin plângere, despre faptul că ea împreună cu fiul ei de 28 ani, ar fi fost amenințati cu acte de violență de către un alt fiu al femeii de 35 ani. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie” anunță reprezentanții IPJ BN.

A doua intervenție a avut loc în Susenii Bârgăului. Aici, o femeie de 40 de ani, s-a plâns poliției că e lovită de soțul ei.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie. În ambele cazuri, cercetările continuă de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!