5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIOLENȚA în familie: Două ordine de protecție emise în 24 de ore

Din nefericire, cazurile de violență în familie sunt tot mai dese. Din fericire, există o măsură la îndemână, introdusă prin lege, de curând. În 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție. Doi bărbați și-au bătut soțiile.

Tot mai multe cazuri de violență în familie ajung și la urechile autorităților. Din fericire pentru victime, la finele anului trecut s-a dat voie, prin lege, polițiștilor, să emită ordine de protecție. Acestea au caracter provizoriu, dar cel puțin dă un moment de respiro celor ce sunt agresați de „cei dragi”.

În 24 de ore, polițiștii bistrițeni au emis două ordine de protecție. În ambele cazuri, soțiile erau lovite de soții lor.

„Primul dintre acestea a fost emis față de un bărbat de 51 de ani, din Braniștea, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, care au întocmit dosar penal pentru violență în familie. Astfel, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 00:30, în timp ce se afla la domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul din Braniștea și-ar fi agresat soția, o femeie de 60 de ani, din aceeași localitate. De asemenea, la data de 17 iulie a.c., polițiștii de la Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 49 de ani, din municipiu, care și-a lovit soția, o femeie de 33 de ani. Pe lângă ordinul de protecție, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie,” explică reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!