17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIOLENȚE lângă secțiile de vot! Femeie amenințată cu bătaia de un candidat la fotoliul de primar

O femeie a sunat astăzi la 112 și a sesizat faptul că a fost amenințată cu bătaia de unul dintre candidații la funcția de primar din comuna sa. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru amenințare. Se pare că este vorba despre o comună mică, din zona Năsăudului.

Poliția a fost sesizată astăzi cu privire la faptul că o femeie a fost amenințată cu bătaia de către un candidat la funcția de primar. Candidatul în cauză s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

Deși IPJ BN nu a dat numele comunei unde s-a întâmplat incidentul, se pare, că este vorba despre o comună mica din zona Năsăudului.

Un candidat la funcția de consilier dintr-o comună din apropierea municipiului a sunat astăzi la 112 și a sesizat faptul că a fost amenințat de un cetățean. Cetățeanul recalcitrant a fost amendat cu 1.000 de lei, de către polițiști.

„În urma primelor verificări efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal pentru amenințare și lovire sau alte violențe. Totodată, a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991, în cuantum de 1.000 de lei”, mai spune IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!