1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Vremea nefavorabilă închide parțial Pârtia Cocoș!

Patru zile s-a putut schia pe toată Pârtia Cocoș! Administratorii pârtiei au anunțat în urmă cu puțin timp că începând de mâine pârtia se va închide parțial. Totuși, cei care nu au program dimineața și vor să se bucure de zăpada rămasă pot schia până la ora 16:00.

Vremea nefavorabilă face ca pârtia cu telescaun să se închidă parțial de mâine dimineață, astfel că numărăm doar patru zile în care aceasta a funcționat pe toată lungimea. Joi, Pârtia Cocoș se deschidea în prezența primarului Ovidiu Crețu, dar, din păcate, vremea nefavorabilă a făcut ca în această după-amiază, administratorii pârtiei să anunțe închiderea sa parțială. Astfel, începând de mâine dimineață pe pârtia Cocoș se va putea schia doar pe zona dotată cu teleschi, între orele 9:00 -16:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.