20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

WONDERLAND: Pista de bicicliști cu obstacole s-a inventat la Bistrița! Bravo, Dorel!

Odată cu inaugurarea pistelor de bicicliști la Bistrița vom afla că prostia doare. Și că rupe mâini și picioare. Bravo, Dorel! Pista cu obstacole cum ți-a ieșit?

Hai că s-a răsturnat carul cu meseriași la Bistrița, unul mai priceput ca altul. Pe banii noștri, că așa învățăm noi că prostia se plătește. Nu din fonduri europene, că au avut de grija băieții să suplimenteze cu bani din buget, să dea socoteală pe ei numai alegătorilor mai puțin orbiți de spoiala electorală.

Noi am crezut că ce ne-au trimis cititorii de pe Bulevardul Independenței e doar o pistă cu obstacole.

Dar nu, v-ați/ne-am înșelat!

Este ditai pista cu obstacole a proștilor care sunt ei cei mai proști dintre Dorei, care, fiți atenți:

AU ASFALTAT grămada de MOLOZ uitată cu anii acolo! Ne-au spus oamenii din zonă, uimiți și ei de atâta prostie omenească și bătaie de joc din bani publici.

Și dacă vă uitați cu atenție, o să vedeți că dâlma peste care s-a pus asfaltul pistei de biciclete este una de moloz.

Doamneeeee, păzește și apără!

Să vezi când s-or chinui s-o spargă că așa ceva nu poate rămâne, că ajunge Primăria Bistrița bună de plată pentru mâinile și picioarele rupte pe pista cu obstacole.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Trec zilnic cu bicicleta pe acolo , nu ma deranjeaza . Am inteles ca este o radacina groasa a copacului si daca ar fi taiat o s ar fi putut usca sau prabusi la o furtuna… (a spus un muncitor care lucra acolo)
    Ce nu este in regula , intrarea si iesirea de pe aceste benzi , au o mica bordura , nu e o trecere racordata … pe partea de la BIG in jos…

  2. Stiti ca „aia” de langa este fix pista de biciclete, aia veche, larga, mare, functionala… da? 😀 Deci avem o pista de biciclete (de unica folosinta) langa pista de biciclete… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!