12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Zeci de copii fără familie din Beclean și Preventoriul Ilișua au nevoie de dentist. Vreți să-i ajutăm?

Cu ajutorul unei asociații din Beclean, copiii fără familie din Beclean, dar și cei de la Preventoriul TBC Ilișua, sunt duși la dentist. Până acum au beneficiat de tratament și intervenții stomatologice în jur de 30 de copilași, însă alte câteva zeci își așteaptă rândul… Vreți să-i ajutăm?

Asociația „Un Dar mic pentru o bucurie Mare” de la Beclean ajută de ani de zile copiii fără familie din comunitatea de la Beclean, dar și pe cei de la Preventoriul TBC Ilișua.

În ultimele luni, aproximativ 30 de copilași au ajuns la dentist pentru tratament și intervenții stomatologice, însă mulți alții așteaptă la rând.

Ajută și tu un copil special (care nu are familie) să ajungă în timp util la medicul dentist!

Vă scriem pentru a vă cere sprijinul. Am început acest proiect acum câteva luni, săptămânal 5 copilași ajung pe scaunul doamnei doctor Ana și mulți copilași încă își așteaptă rândul la dentist.

Copilașii noștri sunt din Preventoriul ILIȘUA și din comunitatea Beclean. Sunt mulți… Până acum aproximativ 30 au ajuns (de mai multe ori, până și-au rezolvat toate problemele) dar mai avem încă 30 x 2.

Ajută-ne să ajutăm mai departe.

Dumnezeu să vă răsplătească!”, spun cei de la asociație.

Dacă doriți să îi ajutați, puteți face donații în contul Asociației „Un Dar mic pentru o bucurie Mare” – RO19BTRLRONCRT0436221701.

Despre proiectele asociației puteți afla mai multe de aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?