9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

ZERO cazuri pozitive și aproape 150 de bistrițeni ieșiți din carantină sau izolare, în ultimele 24 de ore!

Prima zi a săptămânii vine cu vești bune. Nu s-a înregistrat niciun nou caz pozitiv de COVID-19 la nivelul județului, în ultimele 24 de ore. De asemenea, aproape 150 de bistrițeni au ieșit din carantină sau din izolare, în același interval de timp. La nivel național, numărul celor depistați pozitiv în ultimele 24 de ore e de 190.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului nostru, aproape 150 de persoane s-au bucurat să-i poată strânge în brațe pe cei dragi. Aceștia au ieșit din carantină sau izolare. Nu s-au înregistrat nici cazuri noi de COVID-19, doar trei cazuri de vindecare.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 20.04.2020, este următoarea:

  • 209 persoane în carantină instituționalizată; (comparativ cu 300 la raportarea de ieri)
  • 358 persoane în izolare la domiciliu; (comparativ cu 390 la raportarea de ieri)
  • 109 cazuri confirmate de CoVid-19;
  • 11 decese;
  • 52 persoane vindecate; (comparativ cu 49 la raportarea de ieri)

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 190 de noi cazuri de COVID-19, comparativ cu 328 de noi cazuri, raportate ieri la ora 13:00.

Astfel, până astăzi, 20 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate.

În prezent, la ATI se află internați 261 de români. Numărul deceselor au ajuns la 451.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.530 de persoane. Alte 42.846 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În afara granițelor țării avem 734 de români depistați cu COVID-19, dintre care 11 s-au vindecat și 61 au decedat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.