20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Zona în care s-a rănit bistrițeanca la ștrand, semnalizată cu un colac!

O bistrițeancă a ajuns pe masa de operație, după ce și-a făcut o tăietură adâncă în picior, la ștrand. Zona respectivă a fost semnalizată printr-un colac, până se va repara.

Un accident a avut loc duminică la ștrandul Codrișor. O femeie ar fi vrut să iasă din bazin, fără a folosi scările, moment în care și-a tăiat piciorul într-o bucată de faianță ruptă.

Rana a fost una adâncă, așa că bistrițeanca a ajuns pe masa de operație a medicilor. După două zile de ținut sub observație medicală, a fost externată. Cu piciorul pus în gips pentru trei săptămâni.

Bistrițeanca a explicat că va cere Primăriei Bistrița despăgubiri. Mai multe puteți reciti aici:

FOTO – GRAV: De la ștrand, direct pe masa de operație a chirurgilor! CE a pățit o femeie:

Deși accidentul a avut loc duminică, femeia și-a făcut cunoscută povestea abia ieri. În urma articolului publicat, zona de la ștrand, unde e bucata de faianță ruptă, a fost semnalizată…printr-un colac.

Nu vom închide ștrandul pentru acest lucru. Luni, când e ziua de mentenanță, firma va înlocui bucata de faianță ruptă. Lucrările sunt încă în garanție. Deci luni va fi înlocuită acea bucată de faianță. Până atunci, zona e semnalizată cu un colac, pentru ca să nu se mai întâmple astfel de accidente” au explicat reprezentanții municipalității.

Dacă bistrițeanca rănită va merge mai departe cu plângerile, despăgubirile vor fi în sarcina firmei care s-a ocupat de lucrările la ștrand.

Ștrandul e încă în garanție. Așa că dacă vor fi pretenții, firma care se ocupă de lucrări este cea care va trebui să dea despăgubiri, dacă se va impune” au mai spus reprezentanții municipalității.

 

UPDATE ora 17.00

Primăria municipiului Bistrița anunță că mâine, 10.07.2020 Ștrandul municipal Codrișor va fi închis în vederea realizării unor măsuri de protecție recomandate de Direcția de Sănătate publică și Oficiul pentru Prorecția Consumatorilor, ca urmare a incidentului din seara zilei de 5.07.2020. Regretăm acest incident și îi asigurăm pe cetățeni că vom face tot ceea ce este necesar pentru ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații.

          Executantul lucrărilor de modernizare a Ștrandului municipal Codrișor va face pe parcursul zilei de mâine toate aceste amenajări și reparații, care se constituie în măsuri de protecție suplimentare, menite să asigure condiții optime celor care doresc să beneficieze de facilitățile oferite în această locație.

          Deschiderea Ștrandului municipal Codrișor este programată pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, demers condiționat de avizul celor două instituții care au emis setul de măsuri suplimentare de protecție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...