0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Zona în care s-a rănit bistrițeanca la ștrand, semnalizată cu un colac!

O bistrițeancă a ajuns pe masa de operație, după ce și-a făcut o tăietură adâncă în picior, la ștrand. Zona respectivă a fost semnalizată printr-un colac, până se va repara.

Un accident a avut loc duminică la ștrandul Codrișor. O femeie ar fi vrut să iasă din bazin, fără a folosi scările, moment în care și-a tăiat piciorul într-o bucată de faianță ruptă.

Rana a fost una adâncă, așa că bistrițeanca a ajuns pe masa de operație a medicilor. După două zile de ținut sub observație medicală, a fost externată. Cu piciorul pus în gips pentru trei săptămâni.

Bistrițeanca a explicat că va cere Primăriei Bistrița despăgubiri. Mai multe puteți reciti aici:

FOTO – GRAV: De la ștrand, direct pe masa de operație a chirurgilor! CE a pățit o femeie:

Deși accidentul a avut loc duminică, femeia și-a făcut cunoscută povestea abia ieri. În urma articolului publicat, zona de la ștrand, unde e bucata de faianță ruptă, a fost semnalizată…printr-un colac.

Nu vom închide ștrandul pentru acest lucru. Luni, când e ziua de mentenanță, firma va înlocui bucata de faianță ruptă. Lucrările sunt încă în garanție. Deci luni va fi înlocuită acea bucată de faianță. Până atunci, zona e semnalizată cu un colac, pentru ca să nu se mai întâmple astfel de accidente” au explicat reprezentanții municipalității.

Dacă bistrițeanca rănită va merge mai departe cu plângerile, despăgubirile vor fi în sarcina firmei care s-a ocupat de lucrările la ștrand.

Ștrandul e încă în garanție. Așa că dacă vor fi pretenții, firma care se ocupă de lucrări este cea care va trebui să dea despăgubiri, dacă se va impune” au mai spus reprezentanții municipalității.

 

UPDATE ora 17.00

Primăria municipiului Bistrița anunță că mâine, 10.07.2020 Ștrandul municipal Codrișor va fi închis în vederea realizării unor măsuri de protecție recomandate de Direcția de Sănătate publică și Oficiul pentru Prorecția Consumatorilor, ca urmare a incidentului din seara zilei de 5.07.2020. Regretăm acest incident și îi asigurăm pe cetățeni că vom face tot ceea ce este necesar pentru ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații.

          Executantul lucrărilor de modernizare a Ștrandului municipal Codrișor va face pe parcursul zilei de mâine toate aceste amenajări și reparații, care se constituie în măsuri de protecție suplimentare, menite să asigure condiții optime celor care doresc să beneficieze de facilitățile oferite în această locație.

          Deschiderea Ștrandului municipal Codrișor este programată pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, demers condiționat de avizul celor două instituții care au emis setul de măsuri suplimentare de protecție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...