15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

ZVONOTECA: JURNAL de front. Nelu, fă-te că lucrezi…

Am zis că-i musai să ținem un jurnal cu întâmplările neștiute, din culise, ale campaniei. Așa vă mai prindeti și voi cum stă treaba cu politica.

Dați-vă la o parte că l-a luat pe Neluțu hărnicia, ceva de speriat. Unu, doi, trei și…fâsssss

Tot ce n-a făcut Neluțu în patru ani vă face acum, numai să-l votați. Săptămâna trecută s-a încordat tare, tare de tot și a promis 50 de străzi asfaltate în Bistrița. A scris repede pe Facebook și a crezut că gata, se și fac. A uitat tăntălăul să sune la Direcția de Servicii Publice, să vadă dacă au bitum să asfalteze. Să vezi belea, n-au bitum. Din ce-au avut au asfaltat Dinu Lipatti și gata bitumul.

Și de unde trebuia Neluțu să asfalteze o stradă pe zi până de alegeri, s-a încordat, a anunțat pe Facebook, s-a dat comanda și…Unu, doi, trei și…fâsssss…

De parcă nu era suficient necazul cu bitumul, l-a mai enervat și Lazany, cu postarea aia despre șerpăria de la Ștrandul Mecanica. Ăia trebuiau să fie bani dați și uitați, cine s-a mai gândit la Mecanica?

Când a văzut ditai jegul de acolo, pentru impresia artistică printre blocuri și-a pus Neluțu mănușile tricolor în mână și i-a aliniat pe funcționarii publici de la SVSU (că dacă nu știți acolo nu mai sunt voluntari, i-a făcut – pe o parte dintre, șeful Irinel și alții – funcționari publici). De când le sunt șefii funcționari publici, răspund la comenzi ceva de speriat cei de la SVSU.

Uitați-vă la video ăla să-i vedeți față lui Irinel Rad când îi dă Turc comanda pe gunoaie. Solemn, frate, de zici, că l-a trimis la luptă cu rușii, nu cu ambalajele ajunse în stradă din lipsa coșurilor de gunoi.

Irinel, relaxează-te, că s-a schimba comenduirea și să nu rămâi cu dinții încleștați pe dosul lui Turc, că nu face bine la funcție.

Relaxează-te și ia gașca de la SVSU și băgați-vă în șerpăria de la Mecanica, acolo luptă cu mizeria.

Dacă a fost un război pe viață și moarte în politica locală, a fost între Daniel Suciu (PSD) și Traian Ogâgău, cel care a adus PNL-ului două mandate de primar la Sângeorz-Băi. Acu n-a putut candida că au făcut ăștia încurcătura cu anticipatele și nu i s-au prescris faptele pentru o noua candidatură.

Da` trece timpul și să nu vedem noi o candidatură din partea PSD în dreptul lui Ogagau, ca noi în politica am văzut multe, vă spunem drept. Și fotografia asta, de sâmbătă, de la Sângeorz, ne-a pus pe gânduri…

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Penibil Nelutu, dar eu, eu cu cine votez?
  Cu Nelutu nu mai merita, cu PSD, nu pot, cu viceprimarul anonim n-am de ce!
  Atunci revin, Eu cu cine votez!?

 2. În ziua când a venit Neluțu pe Sucevei, Joi ….1 ora și-au planificat traseul ….exact lângă blocurile care se izolează…muncitori erau sus cu peturile de bere, urlau, distrație maximă mizerie câtă vrei …..dar au plecat la alte blocuri unde era mai puțină mizerie….la făcut de poze cu alina etc ….mândrie mare …ăștia de izolează, nu respectă nimic,da nimic …echipament de protecție nu există, bocanci de protecție dute vezi de treabă…..bere sa fie ….

 3. nu ne impresioneaza Turc…este clar ca face de campanie. e si Raul, Hangan?…. sau doar El Primar la curatenie. PoATE TRECE SI PE LA PASAJUL DE LA GARA INTR-O AMIAZA PE LA ORA 15 SI LA AUTOGARA, SA VADA CE MIZERIE SI CE SCUIPATI SI CE VARSATURI SUNT PE ACOLO. POATE STRANG SI PE ACOLO MACAR LUNA ASTA PANA LA ALEGERI.DA TOT CU PRIMARUL IN FRUNTE SA FIE. SA CONSTATE PE PIELA LUI.

 4. Aduna gunoaie cu manusi tricolore?
  Asta nu e un afront adus însemnelor oficiale, în speta îsi bate joc de culorile drapelului national?
  Ca atunci ma apuc si eu de fabricat hârtie igienica în trei culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.