Bârgăuancele au ajuns la cuțite, în stil asiatic! Răsturnare de situație în prima confruntare Chefi la Cuțite!

Bârgăuancele au ajuns la cuțite, în stil asiatic! Răsturnare de situație în prima confruntare Chefi la Cuțite!

Prima confruntare! Primul battle! Prima plecare din sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite! Echipele bârgăuancelor au ajuns în battle și au trebuit să lupte pentru a rămâne în concurs. Cum s-a întors roata în favoarea uneia dintre ele:

Astă seară a avut loc prima confruntare a chefilor, în sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite. Două bârgăuance, Elena Rus și Ștefania Manea fac parte din echipele ce se luptă pentru a câștiga concursul. Elena face parte din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu. Ștefania face parte din echipa galbenă, a lui Cătălin Scărlătescu.

Prima confruntare dintre cele trei echipe a fost în stil asiatic. Echipa verde a avut de gătit piton, echipa albastră – cangur, iar echipa galbenă- crocodil.

Jurații au fost concurenții de la reality-show-ul Asia Express.

Ce cangur cu coleșă îmi făcea mama bună acasă! Sar cangurii la noi în sat de Doamne ferește!”, a spus Elena Rus când a văzut ce trebuie să gătească.

Doamna Elena e ață! Și la pâine îți poate da gust”, a zis un coechipier al Elenei, care a întărit cele spuse de chef Dumitrescu. „Am ales-o ca să dea gust. Ea știe să dea gust mâncării”.

În urma jurizării, din cele 13 farfurii, șapte s-au întors verzi, așa că echipele bârgăuancelor au intrat în battle

Battle-ul a constat în prepararea unor dish-uri folosind fructe uscate.

Elena a pregătit o salată de fructe, iar Ștefania a pregătit pește în crustă de migdale.

„Preparatele au avut o poveste. S-au legat! Am avut ce juriza!”, a comentat chef Scărlătescu după degustarea preparatelor.

Un concurent a primit punctaj maxim, iar unul a trebuit să plece.

Ștefania a fost a doua care a plecat în bucătărie. Preparatul ei a primit nouă puncte din 15.

Preparatul Elenei în schimb, nu a impresionat, primind în această seară cel mai mic punctaj.

Și o alesesem ca să fie liantul între acești tineri teribiliști”, a mărturisit chef Dumitrescu.

Totuși, Elena Rus a mai primit o șansă. Julius a fost obligat să părăsească competiția din mai multe motive, așa că bârgăuanca a rămas în continuare în concurs.

„Sper ca Elena să profite de șansa care i s-a dat. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sacoșă”, a spus chef Bontea.

Astfel, mâine seară, de la orele 20:00, va avea loc cea de-a doua confruntare între echipe, iar bârgăuancele vor trebui să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge cât mai departe.

Produsele din pește de la Romuli au ajuns în prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale octombrie 21, 2019 - Pe lista aleasă pe sprânceană de prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale din București și-au făcut loc și produsele din pește de la Romuli, disponibile până acum doar la târguri și la piața locală din weekend de lângă Biserica Evanghelică.
POVEŞTI DIN SAT: Vergelul și angajarea octombrie 20, 2019 - „Bine ai făcut că ai mai vinit pe la noi, doamnă! Mi-am mai amintit o poveste, din vremea cân’ eram holtei și nu avem atâta minte, câtă am amu’. Ascultă, ori scrie, ori fă ce-i ști ‘mneata!
Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița octombrie 20, 2019 - Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.
Două angajate ale unui hotel, luate pe sus de poliție! Ce au făcut: octombrie 20, 2019 - Controalele inspectorilor de la imigrări nu se lasă fără rezultate. Acum o săptămână au fost descoperiți 6 ucrainieni lucrând ilegal. Săptămâna aceasta, alte două persoane au fost identificate în aceeași situație. Acestea sunt originare din Republica Moldova și lucrau într-un hotel.
Radu Moldovan: ȘOC pentru PSD! Alegerile europarlamentare ne-au trimis la odihnă octombrie 20, 2019 - Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a vorbit la mai bine de cinci luni despre rezultatul alegerilor europarlamentare. După închiderea urnelor și numărarea voturilor, PSD a pierdut alegerile și s-a plasat pe locul al doilea. „Poporul român ne-a trimis puțin la hodină” a spus președintele CJ într-o emisiune Bistrițeanul LIVE.
VIDEO: La soare te poți uita, dar la panouri ba! MUTAȚI panourile! octombrie 20, 2019 - Situație oarecum comică, la semnarea contractului pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Panourile cu imaginile reprezentative erau înfipte bine în pământ, dar puse invers! La soare te puteai uita, dar la ele ba.
„Profu” cucerește juriul de la festivalul internațional de la Sibiu și aduce la Bistrița premiul cel mare octombrie 20, 2019 - Documentarul „Profu” a reușit să cucerească juriul festivalului internațional de film de la Sibiu! Producția în spatele căreia se află un alt bistrițean a fost desemnată „cel mai bun film din competiția România”.
Aquabis: Avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în Subcetate octombrie 20, 2019 - S-a produs o avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în cartierul Subcetate din Bistriţa! Cum vor fi afectaţi locuitorii din zonă:
„Sunt orașe care sunt orașe doar pe hârtie”. Cum vede un candidat la alegerile prezidențiale reorganizarea administrativ-teritorială octombrie 20, 2019 - Potrivit candidatului la alegerile prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu este greșit ca în toată țara să se aplice ce se decide de la București. De asemenea, acesta este de părere că o comasare a comunelor și chiar și a județelor ar fi benefică pentru buna gestionare a fondurilor.
VIDEO: Cele mai frumoase creaţii semnate de Chopin – luni, la Bistriţa! octombrie 20, 2019 - O provocare, pentru toţi nostalgicii, romanticii şi visătorii din Bistriţa: luni, 21 octombrie 2019, de la ora 19.00, la Sinagoga Bistrița, vor avea parte de cele mai frumoase creaţii ale compozitorului polonez Frédéric Chopin!
Radu Moldovan: Am spus conducerii Guvernului și Partidului de 15 ori de reorganizare administrativă! 9 comune din județ ar trebui să dispară! octombrie 19, 2019 - Radu Moldovan, președintele CJ BN, are o viziune proprie asupra organizării administrative. Acesta consideră că e nevoie de o reorganizare atât la nivel local cât și național. ”În ultimele 6 luni i-am spus conducerii Guvernului și partidului de vreo 15 ori despre acest lucru. Dar momentan, sunt în minoritate!” a declarat Radu Moldovan în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro.
Theodor Paleologu: Afaceri în domeniul Educației? Se poate, dacă nu-și bagă coada Statul Român octombrie 19, 2019 - Unul dintre candidații la alegerile prezidențiale se poate lăuda cu una dintre cele mai profitabile afaceri în domeniul educației. Ce așteptări are de la Statul Român? Doar să fie lăsat în pace...
Biciclist beat mangă, rănit după ce s-a dezechilibrat și a căzut octombrie 19, 2019 - Un bărbat s-a accidentat de unul singur după ce a căzut de pe bicicletă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că biciclistul era rupt de beat. VEZI ce alcoolemie avea:
FOTO – Spectaculoase imagini, surprinse în Munţii Rodnei! Printre capre negre… octombrie 19, 2019 - Incredibile şi spectaculoase imagini au fost surprinse recent de unul dintre pasionaţii de fotografie în natură – Alex Varga din Rodna: „Nici mie nu-mi vine să cred! Nu pot descrie bucuria..."
Radu Moldovan: PRELEVARE de orice tip de organ, în curând, la Bistrița! octombrie 19, 2019 - De când a preluat frâiele Spitalului Județean, Gabriel Lazany s-a zbătut și pentru a acredita unitatea în prelevarea de organe. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, președintele CJ BN a adus o veste bună. ”La Bistrița se va putea, în curând, preleva orice fel de organ!” a spus acesta.