Bârgăuancele au ajuns la cuțite, în stil asiatic! Răsturnare de situație în prima confruntare Chefi la Cuțite!

Bârgăuancele au ajuns la cuțite, în stil asiatic! Răsturnare de situație în prima confruntare Chefi la Cuțite!

Prima confruntare! Primul battle! Prima plecare din sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite! Echipele bârgăuancelor au ajuns în battle și au trebuit să lupte pentru a rămâne în concurs. Cum s-a întors roata în favoarea uneia dintre ele:

Astă seară a avut loc prima confruntare a chefilor, în sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite. Două bârgăuance, Elena Rus și Ștefania Manea fac parte din echipele ce se luptă pentru a câștiga concursul. Elena face parte din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu. Ștefania face parte din echipa galbenă, a lui Cătălin Scărlătescu.

Prima confruntare dintre cele trei echipe a fost în stil asiatic. Echipa verde a avut de gătit piton, echipa albastră – cangur, iar echipa galbenă- crocodil.

Jurații au fost concurenții de la reality-show-ul Asia Express.

Ce cangur cu coleșă îmi făcea mama bună acasă! Sar cangurii la noi în sat de Doamne ferește!”, a spus Elena Rus când a văzut ce trebuie să gătească.

Doamna Elena e ață! Și la pâine îți poate da gust”, a zis un coechipier al Elenei, care a întărit cele spuse de chef Dumitrescu. „Am ales-o ca să dea gust. Ea știe să dea gust mâncării”.

În urma jurizării, din cele 13 farfurii, șapte s-au întors verzi, așa că echipele bârgăuancelor au intrat în battle

Battle-ul a constat în prepararea unor dish-uri folosind fructe uscate.

Elena a pregătit o salată de fructe, iar Ștefania a pregătit pește în crustă de migdale.

„Preparatele au avut o poveste. S-au legat! Am avut ce juriza!”, a comentat chef Scărlătescu după degustarea preparatelor.

Un concurent a primit punctaj maxim, iar unul a trebuit să plece.

Ștefania a fost a doua care a plecat în bucătărie. Preparatul ei a primit nouă puncte din 15.

Preparatul Elenei în schimb, nu a impresionat, primind în această seară cel mai mic punctaj.

Și o alesesem ca să fie liantul între acești tineri teribiliști”, a mărturisit chef Dumitrescu.

Totuși, Elena Rus a mai primit o șansă. Julius a fost obligat să părăsească competiția din mai multe motive, așa că bârgăuanca a rămas în continuare în concurs.

„Sper ca Elena să profite de șansa care i s-a dat. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sacoșă”, a spus chef Bontea.

Astfel, mâine seară, de la orele 20:00, va avea loc cea de-a doua confruntare între echipe, iar bârgăuancele vor trebui să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge cât mai departe.

Corona Brașov, exclusă din cupa EHF! „Soarta” Gloriei încă nu se cunoaște decembrie 5, 2019 - Tribunalul Federației Europene de Handbal a exclus, astăzi, din competițiile europene Corona Brașov, după ce mai multe jucătoare au fost suspendate pentru folosirea unei terapii interzisă de regulamentul antidoping. Deși sunt șanse mari ca Gloria Bistrița să intre în locul clubului din Brașov în cupa EHF, nimic nu e sigur.
FOTO/VIDEO – Orașul a îmbrăcat haine de sărbătoare, în ajun de Moș Nicolae decembrie 5, 2019 - În ajun de Moș Nicolae, cum se întâmplă deja de ani buni, orașul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele au fost aprinse de Dragoș, un pici de doar 4 ani. Odată cu aprinderea luminițelor festive s-a deschis oficial și târgul de Crăciun.
FOTO Viișoara: Un copilaș de 3 anișori și trei adulți implicați într-un accident decembrie 5, 2019 - Un accident rutier a avut loc în Viișoara. Trei adulți și un copilaș de 3 anișori au ajuns la spital. 
Un Tezaur Uman Viu, mâine, la Bistriţa, alături de alţi invitaţi de onoare decembrie 5, 2019 - Mâine la Bistriţa avem ocazia să ascultăm vocea tulburătoare a singurului interpret din Bistriţa-Năsăud declarat Tezaur Uman Viu. Alţi invitaţi de onoare ne vor uimi cu interpretări la tulnic, caval, fluier, ocarină sau frunză!
Municipalitatea ar putea oricând să omoare cea mai veche ființă din municipiu! Le stă în drum! La propriu! decembrie 5, 2019 - Un stejar de aproximativ 250 de ani, cea mai veche ființă din municipiu, ar putea să fie tăiat. Și asta, pentru că stă în drum! Sau mai bine zis, într-un viitor drum pe care municipalitatea vrea să-l amenajeze. ”Uneori interesul public e mai important decât un copac” a declarat viceprimarul Niculae.
SURPRIZĂ! Ce pedepse au primit foștii șefi ai Poliției Bistrițene, judecați pentru fapte de corupție decembrie 5, 2019 - În Ajun de Moș Nicolae, foștii șefi ai Inspectoratului de Poliție Județean, judecați pentru fapte de corupție, și-au aflat pedepsele. Procesul, în care au fost trimiși în judecată Ioan Ovidiu Mureșan, Roberto Hasnăș și Leon Cloșcă se judecă încă din anul 2015, la Tribunalul Maramureș.
ANAF vine în vizită! AFLĂ de ce îți poate bate la ușă: decembrie 5, 2019 - Fiscul intenționează să verifice proprietarii de locuinţe, în cadrul măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, în special pentru a depista eventualele venituri nedeclarate.
SUPERCOM începe campania de colectare gratuită a deşeurilor voluminoase! decembrie 5, 2019 - În perioada 09.12.2019 - 20.12.2019 se va desfăşura Campania de colectare gratuită a deşeurilor voluminoase (mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată).
A tâlhărit un minor, de Ziua României, și riscă să stea o lună după gratii decembrie 5, 2019 - Un act nepatriotic, comis de Ziua României, îl poate costa libertatea. E vorba de un tânăr de a tâlhărit un minor, exact de 1 Decembrie. A fost reținut de polițiști și ar putea ajunge o lună după gratii.
Bărbatul care a batjocorit un tânăr provenit de la casa de copii din Năsăud, trimis în judecată decembrie 5, 2019 - În urmă cu trei luni, un tânăr de 19 ani proaspăt ieșit din sistemul de protecție a copilului a fost violat, în apropierea gării din Năsăud de un alt tânăr de 24 de ani. Deși au trecut doar trei luni, acesta a fost deja trimis în judecată pentru viol.
Aquabis: Se sistează apa potabilă azi, pe o stradă din Beclean decembrie 5, 2019 - Locuitorii de pe o stradă din Beclean rămân astăzi, 5 decembrie, fără apă potabilă, pentru câteva ore:
Ce grozăvii au găsit inspectorii sanitar-veterinari la producătorii de pâine și patiserii decembrie 5, 2019 - Bistrița-Năsăud este pe locul al doilea în țară când vine vorba despre amenzile date la ultimul control tematic de către inspectorii sanitar-veterinari. Au fost controlați producătorii de pâine și patiseriile. Ce „grozăvii” au găsit:
VIDEO. Vin colindătorii! În fiecare seară, pe pietonalul Liviu Rebreanu decembrie 5, 2019 - Aşa cum ne-au obişnuit an de an, în decembrie, Primăria Bistriţa şi Palatul Culturii încep maratonul colindelor. Începând de astăzi, 5 decembrie, şi până la sfârşitul lunii – grupuri de colindători din Bistriţa-Năsăud, dar şi din ţară, vor însufleţi atmosfera în centrul oraşului.
A venit… gerul! CARE a fost minima înregistrată în județ noaptea trecută: decembrie 5, 2019 - Se la începutul lunii decembrie, temperaturile au continuat să scadă. Azi - noapte, în zona montană, termometrele au indicat multe grade cu minus. 
Supercom împarte buline roșii bistrițenilor după ce le caută prin gunoaie decembrie 5, 2019 - Luna decembrie nu e doar luna cadourilor. Ci și luna din care Supercom împarte buline roșii. ”Cadourile” sunt doar pentru cei care nu colectează selectiv. Iar angajații firmei de salubritate vor lua la verificat pungile de gunoi...aleatoriu! Fiți pe fază, fiți cuminți! Colectați selectiv!