13.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 2, 2025

Fără gulaș weekendul acesta! De frica ploilor, municipalitatea amână Maialul unguresc.

Weekendul acesta bistrițenii trebuiau să se bucure de celebrul gulaș pregătit în cadrul Maialului bistrițean maghiar. Planurile au fost date peste cap de ploile care se anunță, iar municipalitatea a decis amânarea evenimentului.

Pădurea Schullerwald trebuia să găzduiască duminica aceasta „Maialul bistrițean maghiar”, eveniment care ar fi trebuit să cuprindă spectacole de dans folcloric, dar și un program artistic de muzică.

Din programul evenimentului nu putea lipsi nici concursul „Cel mai bun gulaș”, deja celebru. An de an, acesta adună zeci de echipe care reprezintă instituții, firme, restaurante și chiar partide politice.

Planurile au fost date peste cap de vremea rea care se anunță weekendul acesta, astfel că bistrițenii nu vor mai avea parte de preparatul unguresc. Municipalitatea a anunțat că evenimentul va fi amânat, urmând ca acesta să fie reprogramat într-o dată în care vremea se anunță mai prietenoasă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Amicii Building, Eurocompozite, Iproeb, Carmangerie Timoce: NOI locuri de muncă în Bistrița

Amicii Building angajează Project Manager Junior și Project Manager Senior, iar Grill & Carmangeria Timoce caută două vânzătoare pentru zona Lamă. Eurocompozite recrutează lăcătuș mecanic. NOI locuri de muncă sunt disponibile la IPROEB, Clinica Sanovil, Fan Courier și Restaurant ARENA by Casa EMA.

Mașina ta e pregătită de vacanță? Profită de verificarea auto de sezon oferită de MATEROM AUTOMOTIVE Bistrița

Vara a sosit, iar odată cu vremea caldă vin și planuri de escapade și concedii. Service-ul Autorizat Škoda & Multimarcă - MATEROM AUTOMOTIVE, lansează o ofertă specială la Verificare Auto de vacanță...

TAPAS LEMON s-a mutat pe Pietonal! Are și mai multe specialități din bucătăria spaniolă

Tapas Lemon – locul cu delicii din bucătăria spaniolă deschis de Carolina la Bistrița – s-a mutat în centru, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, ca să fie mai aproape de toți cei care adoră mâncarea spaniolă. Acum au la dispoziție un meniu și mai bogat, evident, tot de inspirație spaniolă!