Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla!

Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla!

Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr. 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!

Bucură-te de o experienţă dinamică de condus, tehnologii de ultimă generaţie, motoare avansate şi un nou nivel de conectivitate.

FORD FIESTA – 10.000 €** TVA inclus cu pachet Trend

O mașină modernă, inteligentă și atrăgătoare, care transformă noțiunea de „destinație” în „plăcere”.

Pachetul Trend:

 • Aer condiționat manual;
 • Radio, sistem SYNC 2.5 cu Bluetooth, conexiune 3xUSB, touchscreen de 4.2″, Audio SWC, 6 difuzoare;
 • My Ford dock

FORD ECOSPORT – 13.000 €** TVA inclus cu pachet Trend

Profită la maxim de orice oportunitate și ieși în lume cu o mașină care are toate atributele unui SUV, dar cu un plus de rafinament și design.

Pachetul Trend:

 • Bare plafon negre;
 • Senzori de parcare;
 • Oglinzi rabatabile electric;
 • Aer condiționat automat;
 • Sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8″, 6 difuzoare;
 • Ieșire Ipod.

FORD FOCUS – 14.700 €** TVA inclus cu pachet Edition

Dacă îți dorești un autoturism modern, rafinat, cu o gamă largă de noi tehnologii remarcabile, atunci Ford Focus este pentru tine.

Pachetul Edition:

 • SYNC 2.5 , display  8″;
 • aer condiționat automat cu reglare în 2 zone;
 • keyless entry;
 • oglinzi pliabile electric;
 • senzor de ploaie;
 • oglindă electrocromă;
 • jante aliaj 16”;
 • control și sistem de asistență în caz de urgență (112).

FORD MONDEO Titanium Hybrid 26.000 €** TVA inclus cu pachet Titanium HEV inclus 

Apreciază rafinamentul. Savurează confortul. Admiră performanța. Alege un alt fel de viitor.

Pachetul Titanium HEV inclus:

 • Faruri adaptive cu LED/stingere automată cu senzori de lumină și senzor de ploaie
 • Haion acționat electric (doar pt 5 uși / Wagon);
 • Geamuri fumurii;
 • Parbriz și duze încălzite;
 • Tapițerie integral piele;
 • Scaun șofer și pasager electric pe 10 direcții, scaune față cu reglaj lombar, cu funcție Memory, scaune față încălzite;
 • Oglinzi exterioare electrice, rabatabile, încălzite, cu semnalizarea încorporată, cu funcție de memorie, electrocroma pe partea șoferului.

Alege modelul Ford care ți se potriveşte! Pentru oferte personalizate, vă așteptăm în showroom-ul Ford Bistriţa sau la telefon 0754 333 013.

FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 3 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 4 ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 4 ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 5 ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 6 ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 8 ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum 8 ore - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum 9 ore - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum 10 ore - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.
Ioan Turc: Administrația PSD a transformat Parcul Industrial în pistă de carturi! acum 10 ore - Liderul PNL BN a explicat în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro că ideea unui Parc Industrial îi aparține. Dacă ar fi fost făcut așa cum îl propusese el încă din 2006, Bistrița ar fi ”bătut” Oradea. ”Administrația PSD și-a bătut joc de Parcul Industrial. A devenit o pistă de carturi” a susținut Ioan Turc.
Metoda inedită pentru combaterea mitei ce ar putea fi aplicată la Spitalul Județean acum 11 ore - Cererea și oferirea șpăgii în Spitalul Județean de Urgență Bistrița este o discuție veche și întoarsă pe toate părțile. Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a gândit la o metodă de a-i responsabiliza pe pacienții tentați să vină cu atenții la medici.
ALTE VREMURI. Peste 35.000 de sași au fost somaţi, în septembrie 1944, să plece din Bistrița. Ca să nu fie împuşcaţi de ruşi acum O zi - În septembrie 1944, saşii din Bistrița erau somaţi să evacueze oraşul, fiind ameninţaţi că dacă nu pleacă, vor fi împuşcaţi de ruşi. 35.000 de sași au fost nevoiți atunci să-și părăsească – în doar câteva ore – locurile de baștină, gospodăriile și prietenii...
Zeci de copii din Bistriţa, încurajaţi – cu un cadou – să nu renunţe acum O zi - Zeci de copii din Bistriţa, Unirea, Viişoara, dar şi Susenii Bârgăului au primit câte un cadou, în aceste zile. Cei care au venit cu ideea şi-au dorit astfel să-i încurajeze pe copii să nu renunţe la educaţie… „Nu este în regulă. Elimpede că Statul nu îşi face treaba...!"
Ioan Turc: Pe Dealul Cocoș am putea avea un mic orășel, la standardele unei lumi civilizate acum O zi - Prezent în emisiunea ”Cunoaște-ți politicianul”, Ioan Turc a redeschis un subiect mai vechi. Cartierul tinerilor, propus de viceprimarul Niculae, versus micul orășel de pe Dealul Cocoș, propus de el. Liberalul susține că proiectul său s-ar ridica la standardele unei lumi civilizate. Proiectul lui Niculae ar fi unul de o mare aberație.
Doina Pană (PSD): Semnaţi pentru bunăstarea românilor. Pentru binele copiilor și nepoților noștri! acum O zi - Deputatul PSD Doina Pană îşi invită prietenii să semneze „Pactul pentru bunăstarea românilor”. Iniţiat de premierul Viorica Dăncilă – Pactul se doreşte „o garanție politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare".