2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

10 elevi năsăudeni au ajuns la școală, cu poliția! Un bărbat din Budac ”s-a cazat” ieri la Penitenciar

Verificarea localurilor din Năsăud a scos la iveală faptul că elevii preferă barurile în locul claselor. 10 școlari s-au întors la cursuri însoțiți de polițiști. Tot polițiștii l-au ajutat ieri pe un bărbat din Budac să se cazeze… la Penitenciar.

Din cauză că a fost frig sau poate pentru că nu au înclinații spre materia respectivă, câțiva elevi năsăudeni au ales barul în locul sălii de clasă.

Polițiștii care au luat la verificat șase localuri din Năsăud au descoperit 10 elevi care ar fi trebui să fie la școală.

Aceștia i-au condus înapoi la unitatea de învățământ. Au întocmit rapoarte, iar conducerea școlii va aplica măsurile disciplinare.

Polițiștii te ajută și să te „cazezi”

Ieri, polițiștii de la Investigații Criminale au „sărit” în ajutorul unui bărbat. Acesta, la cei 32 de ani ai săi „a câștigat o excursie” pe deaul din Bistrița.

Originar din Budacu de Jos, el a „jucat” la loteria „Mă prinde sau nu poliția conducând beat”. Astfel a câștigat un an și opt luni de închisoare.

Ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.