18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

EMOȚIONANT: Copii și părinți, cântând și jucând împreună, de dragul a 100 de ani de la Marea Unire

Când se vorbește despre 100 de ani de la Marea Unire, trebuie să te cuprindă emoțiile. Și cel mai frumos e atunci când părinții și copiii sărbătoresc împreună acest moment. Tocmai de aceea, Grădinița nr. 6 a provocat și părinții să cânte și să joace cu micuții lor. Pentru a scrie istorie în viața copiilor.

Fiecare unitate de învățământ a ales să sărbătorească într-un mod special, cei 100 de ani de la Marea Unire. Conducerea și educatoarele de la Grădinița cu program Prelungit nr. 6 au ales să sărbătorească printr-un spectacol la Dacia. Mai mult, provocarea a fost ca și părinții să cânte și să joace alături de copii lor.

Programul a debutat cu intonarea Imnului Național al României. Apoi, pe scenă, începând cu grupele mici, fiecare și-a demonstrat dragostea de țară prin cântec, scenete sau jocuri.

Și educatoarele au avut un moment special în care au intonat cântece patriotice sau au colindat pe cei din sala arhiplină.

Grupa mare și grupa Waldorf au urcat pe scenă împreună cu părinții. Astfel, finalul spectacolului dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire a demonstrat că cel mai frumos se sărbătorește împreună. Cântecele patriotice sună cel mai bine din gura copiilor, împreună cu părinții.

Cântecele patriotice și poveștile istorice au sunat din plin în această săptămână. Copiii și părinți, deopotrivă, au fredonat nonstop și au realizat că sunt mândri că sunt români.

Iar ropotele de aplauze și covrigul primit la sfârșitul fiecărui moment artistic i-a făcut pe copii să-și scrie pe una din pagina cărții vieții lor că „100 de ani de la Marea Unire” a fost o sărbătoare frumoasă!

La mulți ani români!

La Mulți ani România!

[arve url=”https://youtu.be/5AO9ABlG_-0″ /]

[arve url=”https://youtu.be/xZ6ClIDv4sA” /]

[arve url=”https://youtu.be/TXfKn8zIkEA” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!