14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO/VIDEO: 12 hectare de pădure și câmp au ars la ieșirea din Nușeni

Un incendiu de vegetație localizat la ieșirea din Nușeni a cuprins două hectare de pădure de conifere și zece de câmp. O pădure nouă a fost salvată de pompieri.

Intervenția a avut loc într-o zonă greu accesibilă. La incendiu au intervinit pompieri militari de la Garda de Intervenție Beclean și Punctul de Lucru Lechința, cu două autospeciale de stingere, membrii Ocolului Silvic Bistrița, SVSU Nușeni și Matei.

Cu ajutorul mijloacelor tehnice puse la dispoziție de SVSU Matei și Nușeni au fost create culoare de separare a zonelor afectate de zonele amenințate, a informat în această seară Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Majoritatea focarelor au fost lichidate, pompierii militari și voluntari, împreună cu membrii Ocolului Silvic și cetățenii lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse și supravegherea zonei.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ce naiba fac autoritatile aste bine platite ca sa le bage mintile in cap acestor incendiatori???? pana cand mai ardem si bruma de paduri sau campii pe care o avem????? si sa nu spuneti ca asa se face de pe vremuri, ca nu mai suntem pe vremea tatarilor. Orice fir de fum se vede de la distanta, de ce nu se iau masuri de indata????????????????????? treci pe sosea si vezi mici incendii de vegetatie si nici o masina de polite sau civili care sa dea un telefon sa se identifice cui ii apartine tarlaua si sa ii dea o amenda de sa isi vanda tot pamantul. Pana cand unii fac ce vor?????????? unde sunt politia si politia locala?? unde sunt autoritatile platite prin primarii?? politia nu mai exista deloc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! decat la panda pentru viteza??????????????? Prefectura ne miscam si noi un pic?? mai cu duritate??? fata de politie si ISU???? se cam doarme

  2. Buna ziua! Sâmbătă A a avut loc un incediu in localitatea Dumbraveni. Însăși primăria si-a dat foc pasunii pentru curățarea. Oamenii au fost nevoiți să iasă cu lopati si apa, ca sa stavileasca focul ce se îndrepta spre gospodării. Autoritățile nu raspund, pompierii nu au venit, reali sabilul de la.primarie Isu nu l-o vazut nimeni. Ce putem face in astfel de cazuri. Cereri un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?