22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Scandal la Ciceu-Mihăiești din cauza averii. S-a recurs la ordin de protecție

O familie din Ciceu-Mihăiești  a ajuns la scandal din cauza dreptului de proprietate asupra unei locuințe.  Un bărbat s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție.

Casa unei  femei  din Ciceu Mihăiești a fost vandalizată de un bărbat înarmat cu un lanț. Acesta și-a manifestat violent nemulțumirea față de decizia femeii de a lăsa altcuiva casa. Omul supărat a spart geamurile casei și i-a amenințat pe proprietari.

Potrivit surselor Bistrițeanul.ro, femeia ar avea o fată adoptată în urmă cu mai mulți ani.

I-ar fi lăsat casa prin contract de vânzare-cumpărare, cu clauză de întreținere viageră.  Gestul a stârnit nemulțumirea unei rude, care i-a atacat, duminică, pe noii proprietari.

La data de 29 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au intervenit la un scandal în familie semnalat la o locuință din Ciceu-Mihăiești.

La locul semnalat au fost identificați doi bărbați de 55 și 43 de ani cât și o femeie de 37 de ani, toți din Ciceu-Mihăiești.  

Pe fondul unor neînțelegeri cu privire la dreptul de proprietate asupra imobilul, bărbatul de 55 de ani a spart cu un lanț mai multe geamuri, adresând totodată amenințări la adresa celorlalte persoane.”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii prezenți la locul conflictului au constatat existența unui risc iminent. Aceștia au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 55 de ani. Se desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de amenințare, distrugere și violarea de domiciliu, în vederea documentării faptelor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: