6.3 C
Bistrița
vineri, aprilie 26, 2024

Locuiesc în vile luxoase, dar traversează o stradă plină de noroi și gropi până acasă

De câteva săptămâni, strada Simfoniei din Bistrița dă bătăi de cap șoferilor. Aceștia sunt puși în situații dificile atunci când vor să tranziteze cei 267 de metri de drum plin de gropi și noroi. Sunt supărați din cauza lucrărilor care, spun ei, de mai bine de patru săptămâni se află în aceeași fază. Ce spun reprezentanții Primăriei Municipiului Bistrița:

Să te muți la casă, într-un cartier nou, pare a fi cea mai mare provocare a bistrițenilor. O serie de fotografii făcute de unul dintre cititorii Bistrițeanul.ro, ne prezintă starea deplorabilă a lucrărilor de pe strada Simfoniei din Bistrița, acolo unde s-au construit zeci de vile în ultimii ani.

Șoferii sunt supărați pentru că au de făcut în fiecare zi slalom printre gropi și noroaie. Ei spun că, de câteva săptămâni, lucrarea arată la fel.

Modernizarea străzii Simfoniei din municipiul Bistrița a început în 10 mai 2021. Este vorba despre reabilitarea a 267 de metri de drum, lucrare executată de S.C. Lucrări Drumuri și Poduri S.A. Bistrița.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Bistrița, despre situația străzii Simfoniei și utilajul buclucaș

Reprezentanții administrației publice locale spun că au zilnic discuții privind modul de desfășurare a lucrărilor la toate străzile.

Cele mai frecvente probleme invocate de lucrători sunt lipsa forței de muncă și defecțiunile care apar la utilaje. Aceste motive stau și la baza stagnării lucrării de pe Simfoniei.

Pe strada Simfoniei avem problemele obișnuite cu constructorii, lipsa de mână de lucru, și în plus, s-a defectat un utilaj pe care sper să îl repare cât mai urgent. Dacă aș avea un parc auto cu astfel de utilaje, i-aș ajuta… Lucrarea, de altfel, este în grafic. Are ca termen de finalizare 10 mai 2022. Chiar azi am vorbit cu constructorul și ne-a dat asigurări că de mâine începe munca”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Sorin Hangan.

Amenajarea străzii Simfoniei din municipiului Bistrița scoate din bugetul Primăriei Bistrița suma de 802.546 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Dar lucrările de pe Dinu Lipatti, când vor începe? Sau a uitat d-l primar promisiunea făcută la început de an și prin bugetul alocat anul acesta pt modernizarea acestei străzi . Sa speram ca aceste lucrări nu vor fi făcute de aceeași firma, pt numele lui Dumnezeu !

  2. Bai, esti prost? Bai, esti nebun?
    Vorbim de 267 m de drum si un termen de finalizare de 1 an????? Oameni buni, domnilor din primarie…… despre ce vorbim aici?
    Daca s-ar lucra 4 saptamani zi de zi, lucrarea ar fi gata. De ce e nevoie sa chinuiti locuitorii din zona cu atata santier, praf, mizerie…..luni de zile? Voi chiar nu stiti lucra eficient?
    Tipic romanesc: spargeti, lasati asa luni intregi, si in ultima clipa hopa si stratul de asfalt!
    Incredibil! Pe bune! Ca sa nu zic Incopetenta!

  3. dupa acest articol a venit Electro Ursa si a tras cablurile intro- singura zi pe toata lungimea strazii(tot respectul), dupa care s a pus 2 degete de prundis si de 2 saptamani (azi 15sept) stam si ne uitam si nu vedem picior de muncitor, doar utilajele care stau, nici nu se poate intra in curti cu masinile nici cu piciorul cand ploua. care sunt motivele pentru care nu se lucreaza DELOC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.