-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

22 de victorii pentru tinerii kickboxeri ai lui Ionel Burduhos la o competiție din Sighetu Marmației

Profesional Fight Gym din Bistrița s-a întors acasă cu sportivi medaliați de la ultima competiție interclub, desfășurată la Sighetu Marmației pe 10 aprilie.

Din cei 35 de sportivi care au făcut deplasarea, 22 au finalizat competiția cu victorii și se află într-un trend ascendent.

Alături de sensey Ionel Burduhos, cel care deține clubul de KickBoxing, au fost și Adrian Șumfelean, Emilian Sîngeorzan, Daniel Morar și Sebastian Lutaniuc, ocupându-se de evoluția tinerilor.

„Ieri am participat la a treia competiție interclub din acest an. Determinarea și ambiția luptătorilor noștri nu a lipsit nici de această dată, sportivii reușind un număr de 22 de victorii. Promitem să nu ne oprim aici și să devenim din ce în ce mai buni!

Mulțumesc Lutaniuc Sebastian și Robert Ștefănuțiu pentru sprijinul oferit la acestă competiție și felicitări instructorilor Andrei Sumfelean, Emilian Sîngeorzan, Dani Morar și Sebi Lutaniuc pentru implicarea voastră în pregătirea sportivilor”, a transmis Ionel Burduhos.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.