12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

5 absolvenți din Bistrița-Năsăud au luat 10 pe linie la BAC! Surprizele de la Prundu Bârgăului :

În urmă cu puțin timp s-au publicat rezultatele obținute de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat. Cinci candidați din Bistrița-Năsăud au luat 10 pe linie la examenul maturității. Doi dintre ei au terminat liceul în mediu rural, la Prundu Bârgăului.

Ministerul Educației a publicat pe http://bacalaureat.edu.ro rezultatele obținute de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat. Cinci absolvenți din Bistrița-Năsăud au reușit să obțină 10 pe linie la examenul maturității.

Culmea, doi dintre ei au terminat un liceu din mediul rural, mai exact „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului. Este vorba despre Albu Maria și Bugnariu Ana Maria, colege la profilul Științele Naturii.

De asemenea, au mai obținut media 10 Coman Corina Mirela de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” – Bistrița (profil Științe Sociale), Mureșan Eliza Adela de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean (profilul matematică-informatică) și Scurtu Andrada de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița (profil Filologie).

Note mari s-au mai obținut la Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud sau la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” Sîngeorz-Băi. În total 1.345 dintre cei care au susținut examenul de Bacalaureat au reușit să obțină medie de trecere, adică peste 6.

Din cei 2.116 candidați prezenți au promovat 1.345, reprezentând un procent de 69,22%, peste media națională, care este 67,56%. Prezența înregistrată a fost de 91,82%.

Foto: Libertatea.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...