14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Colibița Folk Fest 2018 vine cu o surpriză

În perioada 10 – 11 august 2018, La Fisherman’s are loc Colibița Folk Fest 2018. În ambele seri evenimentul va debuta cu deja obișnuitul open stage. Doar că de data aceasta, nu va mai fi obișnuit, ci jurizat. Atât vineri, cât și sâmbătă, se va da câte un premiu I, premiu II și premiu III.

Încă o lună de zile și va avea loc Sărbătoarea Sufletului Pururi Tânăr. Mai exact, în perioada 10 – 11 august se va desfășura cea de-a VII-a ediție a festivalului Colibița Folk Fest. Locația – Fisherman’s!

Ediția din acest an aduce ceva nou.

„La fel ca în anii precedenți, ziua de vineri, 10 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18:00, dar un open stage jurizat de data asta. Concurenții nu pot avea mai mult de 25 de ani și pot concura doar într-o seară. Sâmbătă, 11 august, va avea pentru-nceput, de la orele18:00, concurs ca și-n prima seară; sunt așteptați la scenă deschisă, tineri până în 25 de ani, care vor să urce pe aceste trepte pline de poezie, muzică și spirit liber numite Muzică Folk! Premiile se vor acorda și în această seară, la fel ca în prima zi. Președintele juriului din acest an, va fi poetul și jurnalistul GEORGE STANCA”, anunță organizatorii.

Premiile pentru acest concurs vor fi astfel:

Locul  III  –   300 lei

Locul   II  –    500 lei

Locul    I  –  o chitară electroacustică produsă de HORA  Reghin

Premiile se acordă pentru fiecare seară, adică și vineri și sâmbătă. Cei dornici să participe trebuie să se înscrie, până în 5 august, la numărul de telefon 0742 529 271.

În prima seară, după concurs, vor susține recitaluri Antonia & Tudor Ivașcu, VALI  ȘERBAN & FLORIN SĂSĂRMAN, CRISTI BUICĂ, Grupul  ECOUL (Magda Pușkaș, Sorina Bloj & David Gabriel Dody ), PUIU  IVANIȚCHI și DUCU BERTZI !

În 11 august, de la ora 20:00, îi vor bucura pe cei prezenți Sorin Găzdac & Ani Gheorghe, RAUL CÂRSTEA, Formația KRIPTON, ZOIA  ALECU, Grupul POESIS și VASILE  ȘEICARU & Nicolae „Nae” Matei!

Invitatul special al acestei ediții este poetul GEORGE STANCA, ce ne va încânta cu fragmente din multele și frumoasele sale poezii”, anunță organizatorii.

Bineînțeles, nu vor lipsi ceaunele, grătarele și berea rece!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: