18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

6 candidați râvnesc postul de director la Palatul Culturii. Surprize, printre candidați

S-a încheiat etapa de depunere a dosarelor pentru concursul de proiecte de management organizat de Primăria Bistrița pentru alegerea unui nou șef la Palatul Culturii. Surprize, printre cei care își doresc această funcție:

Reprezentanții Primăriei Bistrița au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că este vorba despre șase dosare depuse. Totuși, relații referitoare la numele celor care își doresc această funcție nu pot fi făcute publice – deocamdată.

Publicul va putea să afle doar numărul câștigătorului, însă proba de interviu – în care candidații își vor prezenta planul de management este publică. 

Potrivit unor surse, cele şase persoane înscrise în concurs sunt jurnalistul Ciprian Moldovan (singurul care și-a anunțat public participarea încă de ieri), Gavril Țărmure, managerul Centrului Judeţean pentru Cultură, profesorul Claudiu Șular (profesor la CNLR și fost director al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”), Ion Bradea (consilier al președintelui CJ Radu Moldovan și fost director de marketing Metropolis), dar și Mihai Berbunschi – actualul manager interimar la Palatul Culturii. Între cei care ar dori să conducă destinele instituției ar fi și tenorul Florin Ormenişan.

Până în 29 martie, proiectele de management vor fi analizate de către o Comisie de evaluare, numită prin dispoziţia primarului Ioan Turc. Din comisie fac parte secretarul general al municipiului, Floare Gaftone, Mihai Ruştişef serviciu relaţii cu publicul, Luca Toncian (pianist, asistent universitar dr. la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca), Dan Coman (scriitor, profesor la Colegiul „Liviu Rebreanu”) și Oliv Mircea, critic de artă, preşedinte al UAP, Filiala Bistriţa și curator al Galeriei Arcade 24.

Primele rezultate se vor afișa pe 30 martie. Cei nemulțumiți de acestea pot depune contestație până a doua zi, la ora 16.00. Contestațiile vor fi rezolvate pe 1 aprilie. Pe 5 aprilie este programată proba de interviu pentru cei care vor depăși etapa de selecție a dosarelor.

În 8 aprilie se vor afișa rezultatele finale. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...