7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

Carolyne Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase saloane de înfrumusețare din oraș, cu servicii de cinci stele. De ce aleg fetele, și uneori și băieții, Carolyne Beauty Center?! Ia să vedem:

  1. Aici te bronzezi în câteva minute cât alții într-o săptămână la mare

Povestea Carolyne Beauty Center a început de fapt cu un solar ultramodern, cu aparatură de top, cum Bistrița nu văzuse încă. Carolina Păcuraru, tânăra care a pus bazele centrului de frumusețe care îi poartă numele, spune că și-a dorit să aducă la Bistrița cele mai bune aparate de bronzare din lume, care în doar câteva minute să dea pielii un bronz natural, sănătos, de durată. Când investește este extrem de exigentă la calitate și nu face rabat. Vrea ce e mai bun pentru clientele care-i calcă pragul! Astfel, lămpile de bronzare sunt schimbate conform indicațiilor producătorului, exact la termenul stabilit, niciodată mai târziu.

Așadar, dacă alegeți să vă bronzați la Carolyne Beauty Center să fiți siguri că aparatele sunt cele mai moderne de pe piață, au lămpile verificate și în termenul de funcționare indicat de producător, iar pentru un bronz intens și de durată cereți sfatul fetelor de la recepție privind cremele și uleiurile de bronzare potrivite pielii voastre, care conțin și factori de protecție a pielii expuse. Cele patru aparate de bronzare, două orizontale și două verticale, diferă și ele, au proprietăți și capacități diferite, iar asta face și diferența la prețul/minut.

În câteva minute, o dată pe săptămână, cei care vin aici obțin un bronz plăcut sau intens, iar cei care sunt “dependenți” de bronz și vor să-l mențină tot timpul anului încheie abonamente, care le oferă prețuri cu mult reduse la aparatele de bronzare preferate (au performanțe diferite).

2. LeeLee Make Up – primul make up-artist al Bistriței machiază și ține cursuri de automachiaj sau make-up profesional aici

Liliana Cherecheș sau LeeLee Make Up a fost cea care a adus la Bistrița machiajul profesionist, în urmă cu 8 ani. Născută pentru această meserie, a machiat de atunci încoace mii de fete în cele mai importante momente ale vieții, fie că au fost mirese, nașe sau nuntașe sau poate au vrut un machiaj impecabil la un eveniment. Se perfecționează continuu și alte zeci de fete din Bistrița și nu numai au învățat de la ea tainele make-up-ului profesional.

De doi ani încoace ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii și nu puține sunt fetele pe care le-a învățat să se machieze singure, folosind trucurile unui make-up artist. Într-un curs de câteva ore fetele învață cum se realizează un machiaj de zi sau de seară potrivit feței lor și au fost chiar și mirese care s-au descurcat singure după ce au urmat un astfel de curs cu LeeLee.

3. Anuska Make Up – al doilea make-up artist al Bistriței profesează tot la Carolyne Beauty Center

Anamaria Prigon sau Anuska Make Up a fost al doilea make-up artist din Bistrița, iar dacă primele trucuri din machiajul profesional le-a învățat de la LeeLee, mai departe s-au perfecționat împreună și tot împreună au ținut cursuri de make up profesional căutate de tinere din toată țara. A machiat și ea până acum sute de bistrițence în cele mai importante momente ale vieții și este cunoscută pentru câteva tehnici de make-up, care pot scoate din anonimat orice chip. La fel ca și LeeLee, ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii pentru fetele care vor să învețe tehnicile ei de machiaj.

4. Jamal, hairstylist-ul iordanian, aranjează părul impecabil oricând, oricui, de luni până duminică

Despre Jamal, iordanianul pe care dragostea l-a adus la Bistrița am scris AICI. Este în echipa Carolyne Beauty Center de aproape doi ani și este recunoscut pentru disponibilitatea de a aranja părul rapid, oricui îi cere ajutorul. Așa a fost educat, că doamnele nu pot fi refuzate și că trebuie să arate impecabil oricând au nevoie. Astfel, Jamal nu știe să spună nu, și încă nu a fost clientă căreia să-i refuze un aranjat sau vopsit. Este recunoscut nu doar pentru rapiditatea cu care aranjează părul, ci și pentru tehnica de tuns, una care face părul să stea cuminte chiar și atunci când nu este aranjat de un hairstylist, ca să nu mai vorbim de faptul că stimulează creșterea.

5. Dacă vrei o manichiură impecabilă, programează-te la Lidia Pop! Din timp!

Lidia Pop a intrat în echipa Carolyne Beauty Center de câteva luni, iar de atunci fetele din Bistrița se înghesuie să prindă o programare la manichiură sau pedichiură cu ea. Este recunoscută pentru baby-boomerul (o tehnică specială) pe care îl face extrem de delicat și pentru faptul că are o tehnică foarte bună, care păstreză unghiile impecabil săptămâni la rând. Lidia este un artist, astfel că unghiile lucrate de ea pot avea detalii fine, delicate, care dau eleganță oricărei mâini.

Dacă vreți o manichiură făcută de ea trebuie să vă programați din timp, are agenda plină, iar fetele care au trecut o dată pe la ea, rămân cliente fidele, dependente de tehnica și delicatețea ei.

6. Laminare gene și sprâncene și tratamente cosmetice de top cu tehnologie de ultimă generație și produsele revoluționare de la Bruno Vassari

Andreea Domide este cea mai nouă profesionistă din echipa Carolyne Beauty Center. S-a specializat în diferite tehnici cosmetice și odată cu ea s-a închis cercul serviciilor oferite de Carolyne Beauty Center. Andreea are nu doar cunoștințele, ci și tehnologia de ultimă generație cu care face să strălucească orice ten. În micuțul ei salon de la Carolyne Beauty Center poate curăța impecabil tenul, să-i redea hidratarea și strălucirea cu tehnologia Oxigenara (tratament de lifting instant, tratament antirid, tratament activator de colagen prin oxigenare facială, tratament de lifting pentru ochi, tratament de luminozitate instantă, tratament actiacneic, tratament hidratant), completată excelent de tratamentele și produsele de îngrijire de top de la Bruno Vassari. Înainte de aplicarea oricărui tratament profesional tenul se curăță folosind un peeling enzimatic sau microdermabraziunea. 

Iar dacă aveți un volum al genelor naturale care nu vă mulțumește, Andreea vă poate ajuta cu extensii de gene sau chiar laminarea lor, două tehnici prin care obțineți un volum natural, care vă va contura privirea. Sprâncenele indisciplinate pot fi “cumințite” tot prin laminare, o tehnică nouă și extrem de căutată acum la Carolyne Beauty Center. Pentru că procedurile iau timp, Andreea lucrează numai pe bază de programări.

7. Servicii de frumusețe accesibile de luni și până duminică, numai la Carolyne Beauty Center 

Dacă într-o dimineață te uiți în oglindă și simți nevoia de o transformare, caută pagina de Facebook Carolyne Beauty Center și programează-ți transformarea. De luni și până sâmbătă îți poți bronza pielea și, se știe, o piele frumos bronzată ascunde micile imperfecțiuni. 0747708045 este numărul de telefon la care îți răspunde Any și poți afla orice informații vrei despre solar. 

Dacă vrei să te machiezi impecabil în fiecare zi sau vrei un machiaj profesional care să te facă remarcată la orice eveniment caută-le pe LeeLee Make Up (tel. 0745174417) sau Anuska Make Up (tel. 0747577542). Oricând simți nevoie de o schimbare la părul tău, vrei o altă culoare, un tuns care să-l disciplineze sau ai nevoie urgent de un aranjat, pe Jamal îl găsești la tel. 0753676020, de luni și până duminică inclusiv.

Pentru manichiură și pedichiură cu stil, făcută de un artist, asigură-te că prinzi un loc liber în agenda Lidiei și sun-o din timp la tel. 0769749286. Iar dacă vrei gene mai lungi, un ten curat și luminos, gene și sprâncene disciplinate și perfect conturate pentru fața ta, ia legătura cu Andreea Domide pentru o programare la tel. 0746466360.

Toate aceste servicii le găsești într-un singur loc. Așa că poți face un tur complet la Carolyne Beauty Center, deschis în incinta Shopping Center, etaj II, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

FOTO/VIDEO – Un invitat de onoare, azi, la Bistrița. Cum puteți scrie și voi istorie, contribuind la însănătoșirea lui august 8, 2020 - A fost o întâlnire cu totul specială astăzi, în centrul orașului, la Târgul de bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud. Robert Gira – băiatul de doar 13 ani din Năsăud care suferă de tetrapareză spastică – a venit la Bistrița. Aveți și voi onoarea să scrieți istorie, contribuind la însănătoșirea lui:
Aquabis: Stradă din Beclean, fără apă rece astăzi august 8, 2020 - O stradă din Beclean va rămâne astăzi, 8 august 2020, fără apă rece - anunță Aquabis. 
O întâlnire cu totul specială, azi, la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud: Robert Gira poate fi salvat august 8, 2020 - Aveți parte de o întâlnire cu totul specială astăzi, în centrul orașului, la Târgul de bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud. Robert Gira, băiatul de doar 13 ani din Năsăud, ar putea fi salvat cu ajutorul tău:
WONDERLAND: Să se pupe mirii! PNL și PSD adică… august 7, 2020 - Precampania electorală pentru Primăria Bistrița se desfășoară sub semnul taurului. Al lui Titi de la discotecă dacă vreți... Acel individ refuzat la dans de o doamnă și care își reîncarcă orgoliul rănit într-o prietenie de conjunctură cu un alt bărbat.
Camătă „în familie”: au împrumutat zeci de bistrițeni cu bani la dobânzi colosale. Ce se întâmpla cu cei care refuzau plata? august 7, 2020 - Patru persoane, rude între ele, au fost trimise în judecată pentru camătă. Aceste au împrumutat zeci de bistrițeni cu bani, dobânda practicată fiind colosală. Cum erau convinși să plătească cei care refuzau:
L-AȚI VĂZUT?! Polițiștii caută un bărbat plecat de acasă de la finalul lunii iulie august 7, 2020 - Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.
Adolescentul care a ars de viu un bărbat într-o fabrică din Coșbuc, în fața judecătorilor august 7, 2020 - Adolescentul care în urmă cu doi ani a ars de viu un bărbat de 61 de ani chiar la locul său de muncă, o fabrică de prelucrare a lemnului din Coșbuc a fost trimis în judecată, pentru omor calificat. Ce riscă :
A făcut accident în timp ce conducea fără permis un moped neînmatriculat și s-a ales cu dosar penal august 7, 2020 - Un accident a avut loc în jurul amiezii în Bistrița. Un moped a intrat în coliziune cu o mașină parcată. De vină a fost șoferul mopedului neînmatriculat care nu are permis de conducere. Polițiștii i-au făcut dosar penal.
Pedofilul din Bistrița care și-a batjocorit copiii are antecedente penale. Bărbatul a înșelat mai mulți bistrițeni august 7, 2020 - Bărbatul de 37 de ani din Bistrița care a fost trimis în judecată după ce și-a batjocorit copiii nu este străin  de problemele cu legea. Acesta a fost acuzat de înșelăciune.
Iubitor de natură, bătut măr de braconieri, lângă râul Șieu august 7, 2020 - Un bistrițean de 37 de ani a fost bătut măr de doi braconieri în urmă cu două zile, pe malul râului Șieu, pe raza localității Șieu Odorhei. Se pare că bărbatul, care este un mare iubitor de natură, este internat la Clinica de Chirurgie Orală și Maxilo-facială din Cluj-Napoca.
Bistrița-Năsăud: 14 cazuri pozitive și 13 persoane vindecate august 7, 2020 - Avem 941 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore 14 bistrițeni au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus, iar 13 persoane au fost declarate vindecate și externate. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 1.378 de cazuri noi de infecție.
Un bistrițean s-a îndrăgostit de o tinerică pe Facebook, iar când nu a vrut să transforme idila în realitate a amenințat-o august 7, 2020 - Un bărbat de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a hărțuit și amenințat o tânără pe Facebook. Aceasta nu ar fi vrut să se întâlnească cu bărbatul...
FOTO. Lucrări de importanță majoră pentru Mărișelu: „O investiție serioasă. Un proiect extraordinar pentru comunitate” august 7, 2020 - Administrația din Mărișelu a depus recent trei proiecte de importanță majoră pentru comunitate. Ele se derulează prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre înființarea unui dispensar uman în Mărișelu, despre reabilitarea Căminului Cultural, și - cel mai important - modernizarea rutieră:
Electroplast: Îngrijorări, stres, multe nopți nedormite iar după aproape 30 de ani – o companie de succes! „Nimic nu se face fără oameni” august 7, 2020 - Cum a început o afacere de succes așa cum este Electroplast? Cu multe îngrijorări și nopți nedormite, cu pasiune, curaj și grijă față de oamenii companiei. Gavril Mureșan, directorul general Electroplast Bistrița, susține că nimic nu se face fără oameni. „Avem unul dintre cele mai frumoase colective care există în județ, cu care mă mândresc foarte tare…!”
Evaluarea instituțiilor și a funcționarilor a ajuns la final! AFLĂ care sunt instituțiile performante și cele din categoria „AȘA NU”: august 7, 2020 - Prefectul Stelian Dolha a subliniat în repetate rânduri că dorește o mai bună colaborare între cetățeni și instituțiile publice. Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite, acesta a pus la dispoziția cetățenilor chestionare de evaluare a funcționarilor. Testul a ajuns la final. VEZI care sunt instituțiile fruntașe și cine a rămas „repetent”:
Cum încearcă să profite de UPU cei care merg în concediu și vor test Covid gratuit? Metoda NU funcționează la Bistrița august 7, 2020 - Mai mulți manageri de spitale din țară au început să se plângă că cei care vor să plece în concediu și au nevoie de teste Covid negative încearcă să fenteze sistemul și să nu mai plătească pentru efectuarea lor. Se folosesc de UPU, unde „mimează” simptome de Covid și au parte de testare gratuită. Metoda NU funcționează și la Bistrița!
O localitate din Bistrița-Năsăud, la un pas să fie băgată în carantină august 6, 2020 - O localitate din județul nostru a fost la un pas de a fi carantinată. Totul s-a datorat faptului că numărul cazurile pozitive de infecție cu COVID-19 din localitate s-a apropiat de cifra stabilită de autorități pentru care se instituie carantina.
RAAL, „curtată” de o firmă din Asia. Japonezii își doresc să investească în compania bistrițeană august 6, 2020 - Prefectul Stelian Dolha a susținut astăzi o conferință de presă în care și-a anunțat demisia. Dolha a trecut în revistă cele mai importante măsuri care s-au luat în scurta perioadă în care a fost prefect. Acesta a amintit de disponibilizările care urmau să aibă loc la RAAL și a oferit o informație surprinzătoare. O mare companie japoneză își dorește să investească în RAAL, iar păstrarea celor 800 de angajați este o condiție esențială.
Încă o stațiune turistică de interes local, în județul nostru…?! august 6, 2020 - „Ne propunem, în noua strategie de dezvoltare, să declarăm localitatea noastră în stațiune turistică de interes local! Avem în zonă obiective turistice, iar unii dintre localnici și-au dezvoltat agro-pensiuni, pe fonduri europene...”
VIDEO. Dan Dumitru Ciobănică: Să redăm bistrițenilor acest loc util și frumos! august 6, 2020 - Candidatul Verzilor la Primăria Bistrița, Dan Dumitru Ciobănică, propune o soluție care să rezolve problema poluării în oraș:  Stația de asfalt construită în anii 80 pe strada Victor Babeș este amplasată și în anul de grație 2020 între blocurile si casele bistrițenilor!
ȘOCANT! Un bistrițean și-a drogat și violat băiețelul în vârstă de 6 ani. Celălalt copil de 7 ani a asistat la scene august 6, 2020 - Un bistrițean stabilit în localitatea clujeană Florești și-a drogat și violat fiul de 6 ani. Totul s-a petrecut în prezența celuilalt băiat de 7 ani al individului. Ulterior, imaginile cu faptele sale erau trimise altor pedofili.
Trei firme au ajutat persoane din tot județul să obțină indemnizații substanțiale pentru creșterea copilului. Cum funcționa sistemul: august 6, 2020 - Polițiștii au ajuns la 3 societăți comerciale, care au înregistrat fictiv salarii la mai multe persoane, pentru ca acestea să beneficieze ulterior de indemnizație de creștere a copilului. Unele persoane încasau lunar și 2.000 de euro.
Bistrița-Năsăud: 6 cazuri pozitive, printre care un medic, 18 persoane vindecate și 4 decese august 6, 2020 - Avem 927 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore șase bistrițeni au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus, iar 18 de persoane au fost declarate vindecate și externate. De asemenea, s-au înregistrat și patru decese. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 1.345 de cazuri noi de infecție.
Masca de protecție – curând obligatorie în Bistrița-Năsăud nu doar în spații închise, ci și în aer liber…! august 6, 2020 - „În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am adoptat ieri o hotărîre prin care se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber. Vom fi obligați să purtăm mască din momentul în care decizia rămâne definitivă”, a anunțat astăzi prefectul Stelian Dolha.
Stelian Dolha a demisionat din funcția de prefect al județului august 6, 2020 - Stelian Dolha, prefectul județului Bistrița-Năsăud, a susținut astăzi o conferință de presă. Începând de mâine, Dolha se va retrage din funcția de prefect al județului. Acesta va fi înlocuit de Eugen Curteanu, actualul subprefect și fost secretar de stat în ministerul Dezvoltării.
În sfârșit, un nou sediu pentru Palatul Copiilor din Bistrița…! august 6, 2020 - Ani de zile, Palatul Copiilor din Bistrița a funcționat la ultimul etaj al Școlii Gimnaziale Nr 4, după ce sediul de pe strada Cerbului a fost revendicat de foștii proprietari. Când Școala Gimnaziala 4 a intrat în renovare, profesorii și elevii de la Palatul Copiilor au rămas din nou „pe drumuri”. Viceprimarul Cristian Niculae a transmis astăzi o veste bună:
Rostul de dimineață: A plâns cu lacrimi de sânge, la Tihuța… Oare pentru cine…?! august 6, 2020 - A fost surprinsă zilele trecute, în Pasul Tihuța… Singuratică, ascunsă de privirile indiscrete – plângea cu lacrimi de sânge… Poate chiar știind că este una dintre cele mai ciudate din lume…
Om de afaceri din Bistrița, acuzat de DNA că a dat o mită de un milion de euro fostului director de la Apele Române august 6, 2020 - Un om de afaceri din Bistrița este acuzat de DNA că a dat o mită de un milion de euro fostului director de la Apele Române, Sandu Victor, pentru alocarea de fonduri pentru lucrări în județul Bihor, lucrări care nu au fost executate.
Aquabis: Defecțiune în Negrilești. Cât timp vor fi afectați locuitorii august 6, 2020 - O defecțiune a fost semnalată în Negrilești, azi, 6 august 2020 - anunță Aquabis. Cât timp vor fi afectați locuitorii: 
Noul an școlar începe în 14 septembrie. Elevii vor merge la școală! august 5, 2020 - Președintele României a făcut un anunț important pentru toți elevii. Noul an școlar va începe în 14 septembrie, iar elevii vor merge efectiv la școală. Se iau în calcul trei scenarii în funcție de numărul bolnavilor din fiecare localitate. Decizia de a închide școlile și mutarea cursurilor online aparține autorităților locale.