17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

Carolyne Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase saloane de înfrumusețare din oraș, cu servicii de cinci stele. De ce aleg fetele, și uneori și băieții, Carolyne Beauty Center?! Ia să vedem:

  1. Aici te bronzezi în câteva minute cât alții într-o săptămână la mare

Povestea Carolyne Beauty Center a început de fapt cu un solar ultramodern, cu aparatură de top, cum Bistrița nu văzuse încă. Carolina Păcuraru, tânăra care a pus bazele centrului de frumusețe care îi poartă numele, spune că și-a dorit să aducă la Bistrița cele mai bune aparate de bronzare din lume, care în doar câteva minute să dea pielii un bronz natural, sănătos, de durată. Când investește este extrem de exigentă la calitate și nu face rabat. Vrea ce e mai bun pentru clientele care-i calcă pragul! Astfel, lămpile de bronzare sunt schimbate conform indicațiilor producătorului, exact la termenul stabilit, niciodată mai târziu.

Așadar, dacă alegeți să vă bronzați la Carolyne Beauty Center să fiți siguri că aparatele sunt cele mai moderne de pe piață, au lămpile verificate și în termenul de funcționare indicat de producător, iar pentru un bronz intens și de durată cereți sfatul fetelor de la recepție privind cremele și uleiurile de bronzare potrivite pielii voastre, care conțin și factori de protecție a pielii expuse. Cele patru aparate de bronzare, două orizontale și două verticale, diferă și ele, au proprietăți și capacități diferite, iar asta face și diferența la prețul/minut.

În câteva minute, o dată pe săptămână, cei care vin aici obțin un bronz plăcut sau intens, iar cei care sunt “dependenți” de bronz și vor să-l mențină tot timpul anului încheie abonamente, care le oferă prețuri cu mult reduse la aparatele de bronzare preferate (au performanțe diferite).

2. LeeLee Make Up – primul make up-artist al Bistriței machiază și ține cursuri de automachiaj sau make-up profesional aici

Liliana Cherecheș sau LeeLee Make Up a fost cea care a adus la Bistrița machiajul profesionist, în urmă cu 8 ani. Născută pentru această meserie, a machiat de atunci încoace mii de fete în cele mai importante momente ale vieții, fie că au fost mirese, nașe sau nuntașe sau poate au vrut un machiaj impecabil la un eveniment. Se perfecționează continuu și alte zeci de fete din Bistrița și nu numai au învățat de la ea tainele make-up-ului profesional.

De doi ani încoace ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii și nu puține sunt fetele pe care le-a învățat să se machieze singure, folosind trucurile unui make-up artist. Într-un curs de câteva ore fetele învață cum se realizează un machiaj de zi sau de seară potrivit feței lor și au fost chiar și mirese care s-au descurcat singure după ce au urmat un astfel de curs cu LeeLee.

3. Anuska Make Up – al doilea make-up artist al Bistriței profesează tot la Carolyne Beauty Center

Anamaria Prigon sau Anuska Make Up a fost al doilea make-up artist din Bistrița, iar dacă primele trucuri din machiajul profesional le-a învățat de la LeeLee, mai departe s-au perfecționat împreună și tot împreună au ținut cursuri de make up profesional căutate de tinere din toată țara. A machiat și ea până acum sute de bistrițence în cele mai importante momente ale vieții și este cunoscută pentru câteva tehnici de make-up, care pot scoate din anonimat orice chip. La fel ca și LeeLee, ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii pentru fetele care vor să învețe tehnicile ei de machiaj.

4. Jamal, hairstylist-ul iordanian, aranjează părul impecabil oricând, oricui, de luni până duminică

Despre Jamal, iordanianul pe care dragostea l-a adus la Bistrița am scris AICI. Este în echipa Carolyne Beauty Center de aproape doi ani și este recunoscut pentru disponibilitatea de a aranja părul rapid, oricui îi cere ajutorul. Așa a fost educat, că doamnele nu pot fi refuzate și că trebuie să arate impecabil oricând au nevoie. Astfel, Jamal nu știe să spună nu, și încă nu a fost clientă căreia să-i refuze un aranjat sau vopsit. Este recunoscut nu doar pentru rapiditatea cu care aranjează părul, ci și pentru tehnica de tuns, una care face părul să stea cuminte chiar și atunci când nu este aranjat de un hairstylist, ca să nu mai vorbim de faptul că stimulează creșterea.

5. Dacă vrei o manichiură impecabilă, programează-te la Lidia Pop! Din timp!

Lidia Pop a intrat în echipa Carolyne Beauty Center de câteva luni, iar de atunci fetele din Bistrița se înghesuie să prindă o programare la manichiură sau pedichiură cu ea. Este recunoscută pentru baby-boomerul (o tehnică specială) pe care îl face extrem de delicat și pentru faptul că are o tehnică foarte bună, care păstreză unghiile impecabil săptămâni la rând. Lidia este un artist, astfel că unghiile lucrate de ea pot avea detalii fine, delicate, care dau eleganță oricărei mâini.

Dacă vreți o manichiură făcută de ea trebuie să vă programați din timp, are agenda plină, iar fetele care au trecut o dată pe la ea, rămân cliente fidele, dependente de tehnica și delicatețea ei.

6. Laminare gene și sprâncene și tratamente cosmetice de top cu tehnologie de ultimă generație și produsele revoluționare de la Bruno Vassari

Andreea Domide este cea mai nouă profesionistă din echipa Carolyne Beauty Center. S-a specializat în diferite tehnici cosmetice și odată cu ea s-a închis cercul serviciilor oferite de Carolyne Beauty Center. Andreea are nu doar cunoștințele, ci și tehnologia de ultimă generație cu care face să strălucească orice ten. În micuțul ei salon de la Carolyne Beauty Center poate curăța impecabil tenul, să-i redea hidratarea și strălucirea cu tehnologia Oxigenara (tratament de lifting instant, tratament antirid, tratament activator de colagen prin oxigenare facială, tratament de lifting pentru ochi, tratament de luminozitate instantă, tratament actiacneic, tratament hidratant), completată excelent de tratamentele și produsele de îngrijire de top de la Bruno Vassari. Înainte de aplicarea oricărui tratament profesional tenul se curăță folosind un peeling enzimatic sau microdermabraziunea. 

[arve url=”https://www.facebook.com/andreea.mihovici/videos/2542668499149071/” /]

Iar dacă aveți un volum al genelor naturale care nu vă mulțumește, Andreea vă poate ajuta cu extensii de gene sau chiar laminarea lor, două tehnici prin care obțineți un volum natural, care vă va contura privirea. Sprâncenele indisciplinate pot fi “cumințite” tot prin laminare, o tehnică nouă și extrem de căutată acum la Carolyne Beauty Center. Pentru că procedurile iau timp, Andreea lucrează numai pe bază de programări.

7. Servicii de frumusețe accesibile de luni și până duminică, numai la Carolyne Beauty Center 

Dacă într-o dimineață te uiți în oglindă și simți nevoia de o transformare, caută pagina de Facebook Carolyne Beauty Center și programează-ți transformarea. De luni și până sâmbătă îți poți bronza pielea și, se știe, o piele frumos bronzată ascunde micile imperfecțiuni. 0747708045 este numărul de telefon la care îți răspunde Any și poți afla orice informații vrei despre solar. 

Dacă vrei să te machiezi impecabil în fiecare zi sau vrei un machiaj profesional care să te facă remarcată la orice eveniment caută-le pe LeeLee Make Up (tel. 0745174417) sau Anuska Make Up (tel. 0747577542). Oricând simți nevoie de o schimbare la părul tău, vrei o altă culoare, un tuns care să-l disciplineze sau ai nevoie urgent de un aranjat, pe Jamal îl găsești la tel. 0753676020, de luni și până duminică inclusiv.

Pentru manichiură și pedichiură cu stil, făcută de un artist, asigură-te că prinzi un loc liber în agenda Lidiei și sun-o din timp la tel. 0769749286. Iar dacă vrei gene mai lungi, un ten curat și luminos, gene și sprâncene disciplinate și perfect conturate pentru fața ta, ia legătura cu Andreea Domide pentru o programare la tel. 0746466360.

Toate aceste servicii le găsești într-un singur loc. Așa că poți face un tur complet la Carolyne Beauty Center, deschis în incinta Shopping Center, etaj II, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...