7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

Carolyne Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase saloane de înfrumusețare din oraș, cu servicii de cinci stele. De ce aleg fetele, și uneori și băieții, Carolyne Beauty Center?! Ia să vedem:

  1. Aici te bronzezi în câteva minute cât alții într-o săptămână la mare

Povestea Carolyne Beauty Center a început de fapt cu un solar ultramodern, cu aparatură de top, cum Bistrița nu văzuse încă. Carolina Păcuraru, tânăra care a pus bazele centrului de frumusețe care îi poartă numele, spune că și-a dorit să aducă la Bistrița cele mai bune aparate de bronzare din lume, care în doar câteva minute să dea pielii un bronz natural, sănătos, de durată. Când investește este extrem de exigentă la calitate și nu face rabat. Vrea ce e mai bun pentru clientele care-i calcă pragul! Astfel, lămpile de bronzare sunt schimbate conform indicațiilor producătorului, exact la termenul stabilit, niciodată mai târziu.

Așadar, dacă alegeți să vă bronzați la Carolyne Beauty Center să fiți siguri că aparatele sunt cele mai moderne de pe piață, au lămpile verificate și în termenul de funcționare indicat de producător, iar pentru un bronz intens și de durată cereți sfatul fetelor de la recepție privind cremele și uleiurile de bronzare potrivite pielii voastre, care conțin și factori de protecție a pielii expuse. Cele patru aparate de bronzare, două orizontale și două verticale, diferă și ele, au proprietăți și capacități diferite, iar asta face și diferența la prețul/minut.

În câteva minute, o dată pe săptămână, cei care vin aici obțin un bronz plăcut sau intens, iar cei care sunt “dependenți” de bronz și vor să-l mențină tot timpul anului încheie abonamente, care le oferă prețuri cu mult reduse la aparatele de bronzare preferate (au performanțe diferite).

2. LeeLee Make Up – primul make up-artist al Bistriței machiază și ține cursuri de automachiaj sau make-up profesional aici

Liliana Cherecheș sau LeeLee Make Up a fost cea care a adus la Bistrița machiajul profesionist, în urmă cu 8 ani. Născută pentru această meserie, a machiat de atunci încoace mii de fete în cele mai importante momente ale vieții, fie că au fost mirese, nașe sau nuntașe sau poate au vrut un machiaj impecabil la un eveniment. Se perfecționează continuu și alte zeci de fete din Bistrița și nu numai au învățat de la ea tainele make-up-ului profesional.

De doi ani încoace ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii și nu puține sunt fetele pe care le-a învățat să se machieze singure, folosind trucurile unui make-up artist. Într-un curs de câteva ore fetele învață cum se realizează un machiaj de zi sau de seară potrivit feței lor și au fost chiar și mirese care s-au descurcat singure după ce au urmat un astfel de curs cu LeeLee.

3. Anuska Make Up – al doilea make-up artist al Bistriței profesează tot la Carolyne Beauty Center

Anamaria Prigon sau Anuska Make Up a fost al doilea make-up artist din Bistrița, iar dacă primele trucuri din machiajul profesional le-a învățat de la LeeLee, mai departe s-au perfecționat împreună și tot împreună au ținut cursuri de make up profesional căutate de tinere din toată țara. A machiat și ea până acum sute de bistrițence în cele mai importante momente ale vieții și este cunoscută pentru câteva tehnici de make-up, care pot scoate din anonimat orice chip. La fel ca și LeeLee, ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii pentru fetele care vor să învețe tehnicile ei de machiaj.

4. Jamal, hairstylist-ul iordanian, aranjează părul impecabil oricând, oricui, de luni până duminică

Despre Jamal, iordanianul pe care dragostea l-a adus la Bistrița am scris AICI. Este în echipa Carolyne Beauty Center de aproape doi ani și este recunoscut pentru disponibilitatea de a aranja părul rapid, oricui îi cere ajutorul. Așa a fost educat, că doamnele nu pot fi refuzate și că trebuie să arate impecabil oricând au nevoie. Astfel, Jamal nu știe să spună nu, și încă nu a fost clientă căreia să-i refuze un aranjat sau vopsit. Este recunoscut nu doar pentru rapiditatea cu care aranjează părul, ci și pentru tehnica de tuns, una care face părul să stea cuminte chiar și atunci când nu este aranjat de un hairstylist, ca să nu mai vorbim de faptul că stimulează creșterea.

5. Dacă vrei o manichiură impecabilă, programează-te la Lidia Pop! Din timp!

Lidia Pop a intrat în echipa Carolyne Beauty Center de câteva luni, iar de atunci fetele din Bistrița se înghesuie să prindă o programare la manichiură sau pedichiură cu ea. Este recunoscută pentru baby-boomerul (o tehnică specială) pe care îl face extrem de delicat și pentru faptul că are o tehnică foarte bună, care păstreză unghiile impecabil săptămâni la rând. Lidia este un artist, astfel că unghiile lucrate de ea pot avea detalii fine, delicate, care dau eleganță oricărei mâini.

Dacă vreți o manichiură făcută de ea trebuie să vă programați din timp, are agenda plină, iar fetele care au trecut o dată pe la ea, rămân cliente fidele, dependente de tehnica și delicatețea ei.

6. Laminare gene și sprâncene și tratamente cosmetice de top cu tehnologie de ultimă generație și produsele revoluționare de la Bruno Vassari

Andreea Domide este cea mai nouă profesionistă din echipa Carolyne Beauty Center. S-a specializat în diferite tehnici cosmetice și odată cu ea s-a închis cercul serviciilor oferite de Carolyne Beauty Center. Andreea are nu doar cunoștințele, ci și tehnologia de ultimă generație cu care face să strălucească orice ten. În micuțul ei salon de la Carolyne Beauty Center poate curăța impecabil tenul, să-i redea hidratarea și strălucirea cu tehnologia Oxigenara (tratament de lifting instant, tratament antirid, tratament activator de colagen prin oxigenare facială, tratament de lifting pentru ochi, tratament de luminozitate instantă, tratament actiacneic, tratament hidratant), completată excelent de tratamentele și produsele de îngrijire de top de la Bruno Vassari. Înainte de aplicarea oricărui tratament profesional tenul se curăță folosind un peeling enzimatic sau microdermabraziunea. 

Iar dacă aveți un volum al genelor naturale care nu vă mulțumește, Andreea vă poate ajuta cu extensii de gene sau chiar laminarea lor, două tehnici prin care obțineți un volum natural, care vă va contura privirea. Sprâncenele indisciplinate pot fi “cumințite” tot prin laminare, o tehnică nouă și extrem de căutată acum la Carolyne Beauty Center. Pentru că procedurile iau timp, Andreea lucrează numai pe bază de programări.

7. Servicii de frumusețe accesibile de luni și până duminică, numai la Carolyne Beauty Center 

Dacă într-o dimineață te uiți în oglindă și simți nevoia de o transformare, caută pagina de Facebook Carolyne Beauty Center și programează-ți transformarea. De luni și până sâmbătă îți poți bronza pielea și, se știe, o piele frumos bronzată ascunde micile imperfecțiuni. 0747708045 este numărul de telefon la care îți răspunde Any și poți afla orice informații vrei despre solar. 

Dacă vrei să te machiezi impecabil în fiecare zi sau vrei un machiaj profesional care să te facă remarcată la orice eveniment caută-le pe LeeLee Make Up (tel. 0745174417) sau Anuska Make Up (tel. 0747577542). Oricând simți nevoie de o schimbare la părul tău, vrei o altă culoare, un tuns care să-l disciplineze sau ai nevoie urgent de un aranjat, pe Jamal îl găsești la tel. 0753676020, de luni și până duminică inclusiv.

Pentru manichiură și pedichiură cu stil, făcută de un artist, asigură-te că prinzi un loc liber în agenda Lidiei și sun-o din timp la tel. 0769749286. Iar dacă vrei gene mai lungi, un ten curat și luminos, gene și sprâncene disciplinate și perfect conturate pentru fața ta, ia legătura cu Andreea Domide pentru o programare la tel. 0746466360.

Toate aceste servicii le găsești într-un singur loc. Așa că poți face un tur complet la Carolyne Beauty Center, deschis în incinta Shopping Center, etaj II, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

Bistrița-Năsăud: 11 cazuri pozitive și 6 bistrițeni videncați. 329 persoane, în carantină august 13, 2020 - Avem 994 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore 11 bistrițeni au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus, iar șase persoane au fost declarate vindecate și externate. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 1.454 de cazuri noi de infecție.
VIDEO – ICPE Bistrița, o afacere de succes bazată pe cercetare, profesionalism și seriozitate august 13, 2020 - Ing. dr. Grigore Vlad – managerul ICPE Bistrița – a fost prezent ieri seară la Bistrițeanul Live. Acesta a făcut un scurt istoric al instituției, depănând o fascinantă poveste a drumului plin de peripeții pe care institutul de cercetare l-a parcurs până să ajungă societate comercială cu capital privat.
Conferințele de vară la Telciu, într-o variantă online. Program. Ce nu aveți voie să ratați august 13, 2020 - Conferințele de vară de la Telciu, ajunse la a 9-a ediţie, debutează mâine, 14 august, în spațiul virtual. Reputați profesori și conferențiari universitari vor vorbi despre mișcări sociale, spiritualități și devălmășire. Se anunță dezbateri și prezentări captivante. Ce nu aveți voie să ratați: 
Fosta locație a Teraplast se transformă în complex imobiliar. Câte apartamente vor fi amenajate pe Zefirului: august 13, 2020 - Vechea locație de pe strada Zefirului unde a funcționat până acum câțiva ani Teraplast va fi transformată într-un complex imobiliar. Acesta va fi dezvoltat tocmai de Teraplast, în colaborare cu un dezvoltator imobiliar local.
Monede romane găsite în Jelna. În zonă ar fi funcționat un punct de control roman august 13, 2020 - Trei monede romane au fost donate zilele trecute Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Acestea au fost găsite pe teritoriul localității Jelna, unde, cercetătorii cred că ar fi funcționat un punct de control roman.
Aquabis: Avarie în Sângeorz-Băi. Cât timp vor fi afectați locuitorii august 13, 2020 - O avarie a fost semnalată în Sângeorz-Băi, azi, 13 august 2020, anunță Aquabis. Probleme au apărut și în Cristeștii Ciceului. Cât timp vor fi afectați locuitorii:
Primăria Rodna, amendată cu 35.000 de lei pentru nerespectarea Legii Apelor august 12, 2020 - Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa a fost sesizată că Primăria Rodna nu respectă Legea Apelor. Inspectorii s-au deplasat la fața locului, iar în urma constatărilor primăria a fost amendată cu 35.000 de lei. Valentin Grapini, primarul Rodnei, spune că deja a contestat sancțiunea primită, iar reclamația este un joc politic.
Tentativă de omor la Buduș! Un tânăr de 19 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr august 12, 2020 - Altercație deosebit de violentă noaptea trecută în localitatea Buduș. Implicați au fost 6 tineri, iar unul de 19 ani a scos un cuțit și i-a tăiat gâtul altuia. Procurorii îl cercetează acum pentru tentativă de omor.
WONDERLAND: Când vrei să fii primar, dar sfidezi cu tupeu tot pietonalul și legile locale… august 12, 2020 - Prima regulă când ai ambiții să fii primar este să respecți legile orașului și pe locuitorii săi, să le arăți că legea e pentru toți și că nu ești deasupra ei. Patroana magazinelor Atlantis, care s-a și autointitulat "prima primăriță", ne arată încă din campania electorală că sfidează regulile orașului și că se comportă, când i-o dictează interesul personal, ca pe tarlaua proprie, sfidând pe cine și cum vrea. Pentru că poate și pentru că Poliția Locală doarme, le-a crescut "micuților" glicemia și i-a luat somnul ieri, pe la amiază, când era tot un cerșetor și o mașină pe Pietonal...
A vrut să taie cu securea un par pentru o claie de fân și s-a electrocutat august 12, 2020 - Un bărbat din Năsăud a ajuns astăzi la spital după ce s-a electrocutat. Bărbatul ar fi vrut să taie cu securea un par pentru o claie de fân, dar a atins firele electrice și s-a curentat. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.
Centura orașului Beclean, la un pas de implementare! „Proiectul va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina” august 12, 2020 - „Azi este o zi importantă pentru orașul Beclean! Am primit vestea că „Centura de ocolire a orașului Beclean” se află în lista de proiecte aflate în implementare…! Iată că proiectul mult așteptat de întreaga noastră comunitate va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina mulți dintre noi!”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan din Beclean.
Bistrița-Năsăud: Cinci cazuri pozitive și 13 persoane vindecate august 12, 2020 - Avem 983 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore cinci bistrițeni au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus, iar 13 persoane au fost declarate vindecate și externate. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 1.415 de cazuri noi de infecție.
VIDEO: Investiții de milioane de euro, la Tiha Bârgăului. Administrația locală, premiată de AFIR august 12, 2020 - Invitat la emisiunea „Direct în Problemă”, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live – primarul Vasile Șut din Tiha Bârgăului a vorbit despre investiții și șantiere aflate în derulare, în localitate. „În Tiha Bârgăului s-a asfaltat luna trecută Ulița de la Vale. Se mai lucrează la apă și canalizare pe străzile laterale ale DN17. Aici...
Industria vinului, zdruncinată de Covid. Proprietar de cramă: „Aveam contracte semnate, dar totul a căzut acum…” august 12, 2020 - Pandemia de Coronavirus a zdruncinat puternic nu doar sectorul turismului și al serviciilor, ci și industria vinului. Familia Muntean, care deține crama „Valea Ascunsă” din Teaca, spune că deși mare parte din vin era deja contractat înainte de pandemie, acum toate acordurile au căzut.
Peste două milioane de euro merg pe echipamente de protecție și medicamente august 12, 2020 - Până la 1 iunie, autoritățile județene au cheltuit peste două milioane de euro pe echipamente de protecție, medicamente și sporuri pentru cei din linia 1. Din cele 11 milioane de lei cheltuite, autoritățile au achitat efectiv doar aproape trei milioane de lei.
Rostul de dimineață: Virus? Fantomă? Ceață? Sau dimpotrivă…?!? august 12, 2020 - Să fie însuși virusul...? Să fie fantomele PSD care ne bântuie…? Să fie stafiile celor din PNL care ne zgârie conștiința…? Sau poate, dimpotrivă…? O simplă ceață de august torid? Un simplu efect de poveste…? Dar dacă... ?!?
Aquabis: Avarii în Lunca Ilvei și Sângeorz-Băi. Cât timp vor fi afectați locuitorii august 12, 2020 - S-au semnalat avarii, în această dimineață, în Lunca Ilvei și Sângeorz-Băi, anunță Aquabis. Locuitorii vor rămâne azi, 12 august 2020, fără apă potabilă.
Spitalul județean și Primăria Beclean, date exemple de bune practici în cheltuirea banului public, în starea de urgență și alertă august 11, 2020 - Într-un raport detaliat care vizează modul cum s-au cheltuit banii publici de la începutul pandemiei de Coronavirus, Curtea de Conturi a României dă exemplu de bune practici Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și Primăria Beclean.
FOTO – Cristian Niculae strânge semnături pentru candidatura la Primărie: „Va fi plăcerea și bucuria mea” august 11, 2020 - „Pe toată durata acestei săptămâni, va fi plăcerea și bucuria mea de a fi în mijlocul bistrițenilor”, a anunțat Cristian Niculae. „Să nu uităm nici acum, nici în viitor, că administrația locală trebuie să fie despre Bistrița, și despre oamenii orașului nostru!”
Cum au dat de gard procurorii un dosar în care sunt cercetate o mamă și fiica sa pentru proxenetism și trafic de minori august 11, 2020 - Rechizitoriul care are în centru o mamă și o fiică acuzate de proxenetism și trafic de minori întocmit de procurorii DIICOT din Bistrița-Năsăud a fost făcut praf de judecătorii clujeni. Aceștia au găsit grave greșeli și le-au cerut procurorilor să-l refacă rechizitoriul.
Liberalii nu-l susțin pe Ogâgău, însă pe primarul orașului-stațiune nu îl deranjează august 11, 2020 - Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a declarat că PNL nu îl susține pe Traian Ogâgău la Primăria Sângeorz-Băi. Declarația lui Turc a fost făcută la semnarea alianței PNL – USR – PLUS la nivelul județului. Ogâgău nu se arată deranjat de afirmațiile lui Turc, dar spune că ar fi răspuns cu totul altfel.
Bistrița-Năsăud: 14 cazuri pozitive, printre care doi medici și un polițist. 35 de persoane vindecate și un deces august 11, 2020 - Avem 978 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore 14 bistrițeni au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus, iar 35 persoane au fost declarate vindecate și externate. S-a înregistrat și un deces. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 1.215 de cazuri noi de infecție.
DOLIU: Petre Rus, patronul Metropolis, s-a stins din viață august 11, 2020 - Petre Rus, unul dintre patronii Metropolis, s-a stins din viață, în urma unor grave afecțiuni. Sincere condoleanțe familiei...
„Donezi și pedalezi” – o campanie inedită pentru promovarea donării de sânge august 11, 2020 - Numărul donatorilor de sânge din Bistrița-Năsăud este destul de scăzut, iar cererea pentru sânge e din ce în ce mai mare. Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița a găsit o metodă inedită prin care să îi determine pe bistrițeni să doneze sânge. VEZI despre ce e vorba:
Gavril Mureșan, directorul Electroplast: „Criza de acum nu este financiară. Este de o cu totul altă natură” august 11, 2020 - „Avem și acum în derulare proiecte mari, de anvergură care ne-au ajutat pe timp de criză”, a mărturisit Gavril Mureșan, directorul Electroplast. Acesta a recunoscut că în urmă cu 12 ani, compania a trecut prin momente extrem de dificile. Cum a reușit să supraviețuiască:
Rostul de dimineață. Imagini spectaculoase. Cum se vede Bistrița din avion august 11, 2020 - Ies la lumină câteva imagini spectaculoase cu Bistrița, privită de sus, din avion… cu clădiri micșorate și cochete, trafic invizibil, acoperișuri roșii, blocuri albe ca niște cutii de jucării – și nicio ființă omenească în stare să ruineze peisajul…!
Spania NU mai face parte din lista cu „zone galbene” august 11, 2020 - Autoritățile au publicat luni dimineața lista actualizată a țărilor din zona galbenă pentru care se impune măsura carantinei pentru 14 zile. Printre țările regăsite în această listă s-a numărat și Spania. Totuși, autoritățile s-au răzgândit și au exclus Regatul Spaniei din această listă, iar cei care se întorc în România din această țară nu trebuie să mai stea în carantină.
Aquabis: Locuitorii din Târlișua rămân azi fără apă potabilă. Probleme, în alte cinci localități august 11, 2020 - Locuitorii din Târlișua rămân astăzi, 11 august 2020, fără apă potabilă, pentru câteva ore - anunță Aquabis. Probleme, în alte cinci localități:
Ionuț Simionca dezgroapă securea războiului și acuză înțelegeri secrete între PSD și PNL pentru alegerile locale august 10, 2020 - Pe modelul lui Traian Băsescu, deputatul Ionuț Simionca, candidatul PMP la Primăria Bistrița, declanșează un război total pe scena politică bistrițeană. El a adus acuze grave la adresa PSD și PNL. Nici mai mult, nici mai puțin, Simionca susține că la această oră ar exista înțelegeri secrete între cele două formațiuni politice.
Ne protejează sau nu măștile confecționate în casă? VEZI ce spun cercetătorii: august 10, 2020 - Pandemia de coronavirus i-a prins pe români dând buzna în magazine și farmacii pentru a-și cumpăra măști de protecție și soluții dezinfectante, însă stocurile s-au terminat rapid. În lipsă de alternative, oamenii au fost creativi și și-au confecționat singuri tot felul de măști de protecție. Chiar dacă ni s-a spus că măștile de bumbac nu ne protejează, un studiu recent demonstrează contrariul.