1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

9 ani de relaxare, sport și bună dispoziție, alături de Casa EMA: Aniversare tristă, cu piscina goală, în acest an

Se împlinesc astăzi 9 ani de când Casa EMA ne oferă atâtea momente de relaxare, sport și bună dispoziție! Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, aniversarea din acest an este una tristă. De mai bine de 6 luni piscina este închisă.

Azi sunt 9 ani de când s-a deschis Casa EMA. Nu e o aniversare faină. Am așa un pic de gol în stomac. Poate mai mult de un pic. Singura chestie la fel ca anul trecut este hanoracul meu…”, a comenetat cu tristețe Mihai Oprea, managerul Casa EMA. 

Piscina este închisă de 6 luni, 15 zile, 11 ore și 50 de minute. Aproximativ… Căci cine le mai ține șirul…?”, a mai punctat Mihai Oprea. 

Cei de la Casa EMA începuseră anul trecut și construcția la primul restaurant de tip wellness din Bistrița care urma să cuprindă și un mini-hotel. Aici erau planificate camere de cazare pentru sportivi și oameni de afaceri. 

De când cu pandemia, însă, lucrările au înaintat mai greu.

Construcția nouă aproape stagnează, la sala de fitness vine lume mai puțină, de frică (asta e scuza la modă).
Dar în rest, nici un bai…”, remarcă Mihai Oprea.

Managerul Casei EMA se arată, totuși, optimist: „Așa s-au aranjat lucrurile să fie anul care începe, al 10-lea, mult mai bun.

Căci nu putea fi mult mai bun dacă al 9-lea era bun.

Așa că al 10-lea sigur o să fie top top, cel mai bun an din ultimii 1 an…

Și poate câștigă Simona Roland Garrosul pe frig. Și…cam atât…”, a mai scris Mihai Oprea.

Postarea sa a fost imediat însoțită de urări și încurajări. Pentru că nu sunt puțini bistrițenii care duc dorul orelor petrecute în piscina Casa EMA, la bălăceală, relaxare, sport sau fitness… 

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...