8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Un tânăr chirurg, primul rezident care se pregătește la Bistrița

Luna octombrie vine cu primul rezident care se pregătește la Bistrița. Este vorba despre o tânără ce vine de la Institutul Clinic Fundeni, care se pregătește să devină chirurg.

„Începutul lui octombrie vine cu primul medic rezident Chirurgie Generală în stagiu de pregătire la Spitalul Județean de Urgență Bistrița”, a anunțat managerul spitalului Gabriel Lazany.

Este vorba despre Iulia Pelin, medic rezident Chirurgie Generală anul V la Institutul Clinic Fundeni, din București. Aceasta va fi îndrumată de dr.  Sever Moldovan, medic primar Chirurgie Generală.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost acreditat pentru pregătirea medicilor rezidenți abia anul acesta, mai exact în luna ianuarie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.