25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

90 de medici s-au mutat în Bistrița în ultimii 4 ani. Majoritatea și-au cumpărat și locuințe aici

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany în ultimii 4 ani au venit la Bistrița nu mai puțin de 90 de medici. Mulți dintre ei s-au mutat aici cu familia și și-au achiziționat locuințe.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany a dezvăluit la conferința de presă de ieri, de la inaugurarea Unității de Primiri Urgențe că în ultimii 4 ani 90 de medici au venit la Bistrița.

„Din anul 2017 au venit 90 de medici noi au venit. Nu totdeauna factorul salarial este important când vine un medic la un spital. El vine în primul rând să poată lucra, să își facă munca, pentru ceea ce a fost școlit. Daca nu are cu ce, chiar daca vine, pleaca”, a precizat Gabriel Lazany.

Toți medicii s-au mutat la Bistrița cu familia, iar majoritatea și-au și cumpărat locuințe aici. Managerul Spitalului îi numește „bistrițeni”.

Cu o zi înainte de inaugurarea UPU au dat concurs la Bistrița doi neurochirugi, care vor să lucreze în Spitalul Județean de Urgență.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Puteți face o vizită la Policlinică să vedeți ce medici aveți!Au program de la 8 dar vin la 9.15. Vreau să știu dacă mergi cu un minor de ce nu te lasă să stai de față cand îl consultă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: