14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Mocănița s-a mutat …la Colibița! Pe perioada sărbătorilor de iarnă

La munte, iarna s-a instalat deja. Așa că și Mocănița s-a…relocat. Pe perioada sărbătorilor de iarnă aceasta-și spune povestea la Colibița.

A venit iarna, dar zăpada NU s-a depus în toate zonele. La Teaca, zonă de câmpie, șansele de un omăt îmbelșugat sunt și mai mici.

Așa că mocănița s-a relocat pe perioada sărbătorilor de iarnă!

Mai exact, cei ce o iubesc și voluntarii care o îngrijesc, se află zilele acestea la evenimentul ”Sărbători în COlibița”. Acolo vă așteasptă cu lucruri personalizate pe care le puteți achiziționa pentru a susține acest proiect.

Veți avea totodată ocazia să auziți povestea mocăniței, atât a celei din Teaca, dar și a celei ce trecea mai de mult prin Colibița.

La Teaca nu prea este zăpadă, însă am găsit-o din plin la Colibița!

Începând de astăzi și până în 2 Ianuarie, spunem povestea mocăniței noastre și a vinurilor din Podgoria Lechința în cadrul unui minunat eveniment organizat de Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară „Turism în Bistrița-Năsăud”.

Ne urmăm același scop, să facem cunoscută mocanița de la Teaca și să strângem fondurile necesare pentru reabilitarea traseului.

Vă așteptăm la un pahar de vin fiert, la Sărbători în Colibița!

P.S. Știați că prin Colibița trecea o linie de mocăniță ce lega Munții Călimani de Bistrița Bârgăului? A fost dezafectată însă odată cu construcția lacului de acumulare” au transmis cei de la Asociația Mocănița Transilvaniei.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?