13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Și-a impus părerea în fața soției, cu pumnii! CE au decis polițiștii

O femeie din Tureac a cerut ajutorul polițiștilor. În urma unor neînțelegeri, soțul ei a trecut de la vorbe aspre… la pumni. Oamenii legii au decis ca acesta să stea o perioadă la distanță.

Încă un caz de violență în familie!

De această dată, lucrurile s-au întâmplat în Tureac. O femeie de 27 de ani a anunțat poliția că a fost bătută de soț.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 27 ani, din Tureac, a fost agresată de soț. La fața locului, polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani, din Tureac și au stabilit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu soția, din cauza unor neînțelegeri, ar fi lovit-o. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie”, explică polițiștii.

Conform reprezentanților IPJ BN, numărul de infracțiuni contra persoanei sunt tot mai multe, iar bistrițenii, tot mai violenți.

VIDEO: Bistrițenii, tot mai violenți! Polițiștii au avut peste 2300 de cazuri de infracțiuni contra persoanei

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: