6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

După cele două incendii de la Nușeni și Bistrița, DGASPC și-a dotat spațiile de cazare cu detectoare de fum

Cele două incendii care au avut loc în toamna anului trecut la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane cu Handicap Nușeni și respectiv Casa de Tip Familial Bistrița, au determinat DGASPC să ia măsuri. Astfel, instituția a decis să își echipeze spațiile de cazare cu detectoare autonome de alarmare la fum.

DGASPC Bistrița-Năsăud a avut parte de două incendii în doar două luni. Primul a avut loc în 39 octombrie la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane cu Handicap Nușeni, iar al doilea în 27 noiembrie la casa de tip familial Bistrița.

În urma unei ședințe care a avut loc la finalul anului și la care au participat și cei de la ISU Bistrița-Năsăud, conducerea DGASPC a hotărât să își echipeze cu detectoare autonome de alarmare la fum spațiile de cazare.

De asemenea, în cadrul ședinței respective, la care au participat și șefii centrelor s-a făcut o informare preventivă privind modul de evacuare a personalului în caz de incendiu și modul de intervenție.

Detectoarele autonome de fum și alarmare în caz de incendiu au fost deja montate în toate spațiile de cazare ale DGASPC.

„A fost trimisă o adresă către DGASPC privind utilitatea dotării cu detectoare de alarmare la fum a tuturor spațiilor de cazare și cu felicitări aduse personalului care a intervenit la evacuarea în cazul celor două incendii”, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!