23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO/VIDEO: Înghețată cu piper, din pepene sau caramel, răsfățul invitaților de la nunta ta! Mergi la Târgul de Nunți și bate palma cu Gelateria Aniela!

Înghețata de la Gelateria Aniela este atât de bună și cremoasă că se potrivește oricărui eveniment. Indiferent de vremea de afară. Așa că dacă vrei să-ți răsfeți invitații de la nuntă sau botez, fugi la Târgul de Nunți de la Metropolis. Și asigură-te că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul tău în calendarul lor.

Cremoasă, nu rece ca gheața, dar potrivită, astfel încât să își dorești tot mai multă, și de diferite sortimente! Înghețata de la Gelateria Aniela poate fi răsfățul pe care să-l oferi invitaților de la evenimentul tău din 2020. Indiferent că e nuntă, botez sau o zi onomastică.

Găsiți sortimente care mai de care mai neobișnuite și cu un gust extraordinar: ciocolată neagră cu piper roz și sos de vișine, caramel sărat, fructul pasiunii, cocos, pepene galben etc.

„Noi aducem vitrina, păhărelele, lingurițele, șervețelele și șase sortimente diferite de înghețată. Dacă e o nuntă mai mare, putem suplimenta. Asta se discută în funcție de fiecare eveniment”, au explicat cei de la Gelateria Aniela.

Așa că, treceți zilele acestea pe la Târgul de Nunți de la Metropolis și asigurați-vă că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul vostru în agenda lor!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...