21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: Înghețată cu piper, din pepene sau caramel, răsfățul invitaților de la nunta ta! Mergi la Târgul de Nunți și bate palma cu Gelateria Aniela!

Înghețata de la Gelateria Aniela este atât de bună și cremoasă că se potrivește oricărui eveniment. Indiferent de vremea de afară. Așa că dacă vrei să-ți răsfeți invitații de la nuntă sau botez, fugi la Târgul de Nunți de la Metropolis. Și asigură-te că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul tău în calendarul lor.

Cremoasă, nu rece ca gheața, dar potrivită, astfel încât să își dorești tot mai multă, și de diferite sortimente! Înghețata de la Gelateria Aniela poate fi răsfățul pe care să-l oferi invitaților de la evenimentul tău din 2020. Indiferent că e nuntă, botez sau o zi onomastică.

Găsiți sortimente care mai de care mai neobișnuite și cu un gust extraordinar: ciocolată neagră cu piper roz și sos de vișine, caramel sărat, fructul pasiunii, cocos, pepene galben etc.

„Noi aducem vitrina, păhărelele, lingurițele, șervețelele și șase sortimente diferite de înghețată. Dacă e o nuntă mai mare, putem suplimenta. Asta se discută în funcție de fiecare eveniment”, au explicat cei de la Gelateria Aniela.

Așa că, treceți zilele acestea pe la Târgul de Nunți de la Metropolis și asigurați-vă că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul vostru în agenda lor!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...