22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO/VIDEO: Înghețată cu piper, din pepene sau caramel, răsfățul invitaților de la nunta ta! Mergi la Târgul de Nunți și bate palma cu Gelateria Aniela!

Înghețata de la Gelateria Aniela este atât de bună și cremoasă că se potrivește oricărui eveniment. Indiferent de vremea de afară. Așa că dacă vrei să-ți răsfeți invitații de la nuntă sau botez, fugi la Târgul de Nunți de la Metropolis. Și asigură-te că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul tău în calendarul lor.

Cremoasă, nu rece ca gheața, dar potrivită, astfel încât să își dorești tot mai multă, și de diferite sortimente! Înghețata de la Gelateria Aniela poate fi răsfățul pe care să-l oferi invitaților de la evenimentul tău din 2020. Indiferent că e nuntă, botez sau o zi onomastică.

Găsiți sortimente care mai de care mai neobișnuite și cu un gust extraordinar: ciocolată neagră cu piper roz și sos de vișine, caramel sărat, fructul pasiunii, cocos, pepene galben etc.

„Noi aducem vitrina, păhărelele, lingurițele, șervețelele și șase sortimente diferite de înghețată. Dacă e o nuntă mai mare, putem suplimenta. Asta se discută în funcție de fiecare eveniment”, au explicat cei de la Gelateria Aniela.

Așa că, treceți zilele acestea pe la Târgul de Nunți de la Metropolis și asigurați-vă că cei de la Gelateria Aniela își notează evenimentul vostru în agenda lor!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...