14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO/VIDEO: Costumul de catifea de la Pasha, must have-ul evenimentelor din sezonul rece 2020, îl găsiți zilele acestea la Metropolis

Târgul de Nunți de la Metropolis a adunat numeroase firme ce oferă servicii și produse pentru ziua de neuitat a mirilor. În aceste zile, găsiți aici costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece al anului 2020. Iar ofertele celor de la Pasha Men’s nu te lasă să pleci fără să bați palma cu ei:

De azi și până duminică seara, la Metropolis, are loc Târgul de Nunți. Printre cei ce oferă produse și servicii pentru ziua de neuitat a mirilor se află și cei de la Pasha Men’s Wear.

Aici găsiți costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece 2020. Se poate aplica și un model din mărgele pe reverul costumului, în funcție de preferința celui ce-l va purta.

Cei de la Pasha Men’s  pun la dispoziție și smoking-uri, care nu se demodează niciodată, și sunt alegerea perfectă pentru evenimentele de seară.

„Avem 10 la sută discount la colecția din 2020, pentru cei ce încheie contract cu noi aici la târg. Și 50 la sută discount la colecția din 2019, ofertă valabilă chiar și în magazin, până în 10 martie. Vă așteptăm cu drag”, transmit aceștia.

Mai mult, indiferent că ești mire, naș, socru sau simplu nuntaș, cei de la Pasha sunt alături de tine în alegerea celui mai bun costum.

[arve url=”https://youtu.be/Xa3XgYAKYgk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?