1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

FOTO/VIDEO: Costumul de catifea de la Pasha, must have-ul evenimentelor din sezonul rece 2020, îl găsiți zilele acestea la Metropolis

Târgul de Nunți de la Metropolis a adunat numeroase firme ce oferă servicii și produse pentru ziua de neuitat a mirilor. În aceste zile, găsiți aici costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece al anului 2020. Iar ofertele celor de la Pasha Men’s nu te lasă să pleci fără să bați palma cu ei:

De azi și până duminică seara, la Metropolis, are loc Târgul de Nunți. Printre cei ce oferă produse și servicii pentru ziua de neuitat a mirilor se află și cei de la Pasha Men’s Wear.

Aici găsiți costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece 2020. Se poate aplica și un model din mărgele pe reverul costumului, în funcție de preferința celui ce-l va purta.

Cei de la Pasha Men’s  pun la dispoziție și smoking-uri, care nu se demodează niciodată, și sunt alegerea perfectă pentru evenimentele de seară.

„Avem 10 la sută discount la colecția din 2020, pentru cei ce încheie contract cu noi aici la târg. Și 50 la sută discount la colecția din 2019, ofertă valabilă chiar și în magazin, până în 10 martie. Vă așteptăm cu drag”, transmit aceștia.

Mai mult, indiferent că ești mire, naș, socru sau simplu nuntaș, cei de la Pasha sunt alături de tine în alegerea celui mai bun costum.

[arve url=”https://youtu.be/Xa3XgYAKYgk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.