0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

FOTO/VIDEO: Costumul de catifea de la Pasha, must have-ul evenimentelor din sezonul rece 2020, îl găsiți zilele acestea la Metropolis

Târgul de Nunți de la Metropolis a adunat numeroase firme ce oferă servicii și produse pentru ziua de neuitat a mirilor. În aceste zile, găsiți aici costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece al anului 2020. Iar ofertele celor de la Pasha Men’s nu te lasă să pleci fără să bați palma cu ei:

De azi și până duminică seara, la Metropolis, are loc Târgul de Nunți. Printre cei ce oferă produse și servicii pentru ziua de neuitat a mirilor se află și cei de la Pasha Men’s Wear.

Aici găsiți costumul de catifea, must have-ul evenimentelor elegante din sezonul rece 2020. Se poate aplica și un model din mărgele pe reverul costumului, în funcție de preferința celui ce-l va purta.

Cei de la Pasha Men’s  pun la dispoziție și smoking-uri, care nu se demodează niciodată, și sunt alegerea perfectă pentru evenimentele de seară.

„Avem 10 la sută discount la colecția din 2020, pentru cei ce încheie contract cu noi aici la târg. Și 50 la sută discount la colecția din 2019, ofertă valabilă chiar și în magazin, până în 10 martie. Vă așteptăm cu drag”, transmit aceștia.

Mai mult, indiferent că ești mire, naș, socru sau simplu nuntaș, cei de la Pasha sunt alături de tine în alegerea celui mai bun costum.

[arve url=”https://youtu.be/Xa3XgYAKYgk” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...