18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Scandal mai vechi, finalizat cu lovituri în cap, dosare penale și intervenția jandarmilor

S-a întâmplat în această dimineață, în Năsăud. Un bărbat a cerut intervenția jandarmilor. Un bărbat cu care avea ceva certuri mai vechi încerca să îi intre cu forța în casă. Până la sosirea echipajelor, omul l-a lovit pe ”intrus” în zona capului.

Azi dimineață, în jurul orei 09.00, un năsăudean a sunat la 112. Acesta solicita intervenția jandarmilor deoarece la ușă e o veche ”cunoștință”. Bărbatul respectiv încerca să intre cu forța în locuința apelantului.

Doar că până la sosirea echipajelor, bărbatul ”și-a făcut dreptate cu mâna lui”.

Jandarmii Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 09.00, la locuința unui bărbat care anunțase prin intermediul 112, că un alt bărbat, cu care avusese un conflict mai vechi, încearcă să intre în locuința sa, fără a avea acordul acestuia.  Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat faptul că proprietarul nu a reușit să îl facă pe celălalt bărbat să-i părăsească locuința, ca urmare în urma unei altercații, l-a lovit, provocându-i răni în zona capului. Astfel, în urma celor constatate, jandarmii le-au întocmit celor doi, actele de sesizare pentru infracțiunile de: violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe, acte care au fost înaintate Poliției orașului Năsăud pentru continuarea cercetărilor” se arată în comunicatul transmis de IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: