19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO – Inconștiență! A pus în pericol viața unor copii, pe o stradă din Bistrița

Inconștiență sau totală nepăsare?! Un adult a pus în pericol viața a doi copii, azi, pe o stradă din Bistrița! Acesta a fost surprins în trafic, circulând pe lângă alte mașini și transportând pe bicicletă doi copii:

Un cititor Bistrițeanul.ro a surprins azi, în trafic, pe o stradă din oraș, o imagine neobișnuită. Un adult pedala de zor pe o bicicletă cu trei roți. Nimic neobișnuit până aici. Însă pe roțile din spate, fără niciun fel de siguranță, se afla o fetiță.

Bărbatul mai ducea un copil și în față, acesta sprijinindu-se de ghidon. Se știe că este INTERZIS ca bicicliștii să transporte o altă persoană, cu excepția copilului pâna la 7 ani. Dar și acest lucru, este permis numai dacă vehiculul are montat în față un suport special, sau dacă bicicleta este construită și/sau echipată special pentru transportul altor persoane. În imaginile de mai jos, este limpede nu doar că bărbatul a încălcat regulile de circulație, dar și că dă dovadă de inconștiență: 

[arve url=”https://youtu.be/BPxi__LYhN4 ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: