21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO – DOMNEȘTI: O casă și acoperișul celei de-a doua, distruse într-un incendiu!

Intervenție dificilă pentru pompierii bistrițeni, azi noapte. O casă a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a cuprins și un al doilea imobil, al cărui acoperiș a fost distrus integral.

Două autospeciale de stins incendii, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor din adrul ISU BN au intervenit, în toiul nopții, la un incendiu.

Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări, care, din păcate, s-au propagat cu repeziciune. În sprijin a fost solicitat și SVSU Mărișelu.

„Incendiul a izbucnit la o casă de locuit (în podul casei). Casa este distrusă în totalitate (aprox 120 m2). Focul s-a propagat cu repeziciune și la o altă casă, care era la distanță de aproximativ un metru, nu era locuită, aceasta a fost afectată pe o suprafață de aprox. 150 m2 (acoperiș + mansardă). Nu au fost victime”, au transmis reprezentanții ISU BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.