10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Dacă-ți place aerul curat și mișcarea, devino voluntar la Mocănița Transilvaniei!

După un parcurs tumultuos, după ce aproape că a ajuns obiect decorativ în fața unei gări, Mocănița a rămas totuși pe meleagurile noastre! Cei din Asociație caută voluntari pentru sezonul de primăvară. Pentru a-i „netezi drumul”. ALĂTURĂ-TE echipei, dacă-ți place aerul curat și mișcarea:

Mocănița Transilvaniei a unit oameni din întreaga țară, în dorința de a o restaura!

Iar când autoritățile naționale și-au pus în gând să o transforme în obiect decorativ, în fața unei gări, s-a unit o lume întreagă. Iar rezultatul a fost, într-un final, cel așteptat: Mocănița a rămas la noi!

Cei din Asociație se pregătesc însă de sezonul de primăvară și caută ajutoare.

„Se apropie sezonul vegetativ și ne așteptăm anul acesta la o invazie serioasă a arbuștilor în gabaritul căii ferate. Tocmai de aceea ne-am propus să începem din timp curățatul vegetaței, la mijlocul lunii martie. Dacă vrei să ni te alături în această acțiune voluntară, scrie-ne!”, este mesajul postat de aceștia.

Așadar, dacă îți place aerul curat, mișcarea și vrei să contribui și tu la păstrarea unui simbol, devino voluntar!

Pentru a te înscrie sau a afla mai multe despre povestea Mocăniței Transilvaniei, urmărește pagina de Facebook a acesteia.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.