15.6 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

ODIOS! A vrut să violeze o bătrână de 80 de ani

Un bistrițean este judecat după ce în prima lună din an a vrut să violeze o femeie de 80 de ani din Comlod. De parcă nu era suficient, individul a și bătut-o pe bătrână.

Nenorocirea s-a întâmplat la finalul lunii ianuarie a anului în curs, în localitatea Comlod, comuna Milaș.

Se pare că individul, care este în prezent arestat preventiv, a intrat cu forța în casa bătrânei de 80 de ani și a încercat să o determine să întrețină relații sexuale cu el. De parcă nu era suficient, individul a și bătut-o pe octogenară.

Acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol și violare de domiciliu. Pentru cele două infracțiuni, individul riscă câțiva ani buni după gratii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: