21.8 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

ATENȚIE! Avem 3 bistrițeni SUSPECȚI de coronavirus, veniți din zona ROȘIE a Italiei!

Trei bistrițeni au sosit din Italia, din zona ROȘIE de carantină. Aceștia nu au spus de unde călătoresc. Și abia azi dimineață unul s-a prezentat la medic, simțindu-se rău. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia, iar alți doi sunt în proces de evaluare.

Poliția, mascații și reprezentanți ai DSP-ului au fost de dimineață, de urgență, la Anieș. Un bărbat s-a prezentat la medicul de familie deoarece se simțea rău.

La o primă evaluare, s-a constatat că bifează prea multe din simptomatologia coronavirusului. Tocmai de aceea medicul a anunțat autoritățile. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia, pentru a i se face analizele care să stabilească dacă este sau nu purtător al virusului.

Bărbatul doar ce se întorsese din Italia.

„A venit din zona roșie a Italiei. «Noroc» că i s-a făcut rău, că așa a zis de unde a venit. Că nu declară de unde vin, din păcate. Și apoi, după insistențe, a spus și cu cine a mai călătorit. E vorba de concubina lui, care e din Rodna, și încă un bărbat. Am trimis DSP-ul și poliția și la aceștia acasă, să vadă care e situația. Și vor decide dacă îi duc și pe ei la Infecțioase sau ce va trebui făcut. Din păcate, oamenii nu sunt conștienți. Nu declară de unde vin. Și acesta e doar începutul durerilor…”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Borș.

Bistrițeanul.ro a încercat să ia legătura și cu reprezentanți ai spitalului și ai DSP, dar nu a reușit. În aceste momente este în plină desfășurare o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.