21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Evenimentele cu peste 200 de participanți, DOAR cu avizul DSP!

Noi măsuri au fost impuse, la nivel național, pentru a opri creșterea numărului de îmbolnăviri cu coronavirus. Evenimentele ce au peste 1.000 de participanți sunt OBLIGATORIU anulate. Cele cu peste 200 de participanți, DOAR cu aviz DSP.

Tot mai multe măsuri se impun, pentru a stopa îmbolnăvirea cu COVID- 19.

Inițial s-a solicitat suspendarea evenimentelor cu peste 1.000 de participanți.

Ieri, în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații de urgență s-au impus noi restricții.

Călătoriile din și spre Italia au fost anulate, atât pe cale aeriană cât și terestră. Italia a intrat aseară în carantină generală, întreaga peninsulă fiind închisă.

De mâine, TOATE unitățile școlare sunt închise pe o perioadă de 11 zile inițial, cu posibilitatea de extindere.

În ceea ce privește evenimentele care se organizează, cele care au între 200 – 1.000 de participanți au nevoie de avizul DSP din zona în care se desfășoară.

Formularul de solicitare aviz completat se depune CU CEL PUȚIN 3 ZILE ÎNAINTE de data desfășurării evenimentului astfel:

  • la sediul DSPBN din Bistrița, str. Zimbrului nr. 5, parter, birou Avize și autorizări
  • prin fax la numărul: 0263 212934
  • prin poșta electronică la adresa [email protected]

De asemenea, cei de la DSP au o serie de reguli ce trebuie urmate în cazul organizării evenimentelor:

Recomandari-pentru-organizatori

 

În ceea ce privește organizarea slujbelor religioase, nu s-a luat o decizie, încă.

„E o problemă delicată care încă nu a fost discutată. O vom aborda, alături de altele, în următoarea ședință. Vom vedea exact ce și cum se va stabili!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

De asemenea, instituțiile publice au fost „puse” să-și regândească activitatea cu publicul, iar magazinele și supermarketurile să găsească soluții pentru evitarea aglomerației.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: