25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

ATENȚIE! Avem 3 bistrițeni SUSPECȚI de coronavirus, veniți din zona ROȘIE a Italiei!

Trei bistrițeni au sosit din Italia, din zona ROȘIE de carantină. Aceștia nu au spus de unde călătoresc. Și abia azi dimineață unul s-a prezentat la medic, simțindu-se rău. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia, iar alți doi sunt în proces de evaluare.

Poliția, mascații și reprezentanți ai DSP-ului au fost de dimineață, de urgență, la Anieș. Un bărbat s-a prezentat la medicul de familie deoarece se simțea rău.

La o primă evaluare, s-a constatat că bifează prea multe din simptomatologia coronavirusului. Tocmai de aceea medicul a anunțat autoritățile. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia, pentru a i se face analizele care să stabilească dacă este sau nu purtător al virusului.

Bărbatul doar ce se întorsese din Italia.

„A venit din zona roșie a Italiei. «Noroc» că i s-a făcut rău, că așa a zis de unde a venit. Că nu declară de unde vin, din păcate. Și apoi, după insistențe, a spus și cu cine a mai călătorit. E vorba de concubina lui, care e din Rodna, și încă un bărbat. Am trimis DSP-ul și poliția și la aceștia acasă, să vadă care e situația. Și vor decide dacă îi duc și pe ei la Infecțioase sau ce va trebui făcut. Din păcate, oamenii nu sunt conștienți. Nu declară de unde vin. Și acesta e doar începutul durerilor…”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Borș.

Bistrițeanul.ro a încercat să ia legătura și cu reprezentanți ai spitalului și ai DSP, dar nu a reușit. În aceste momente este în plină desfășurare o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.