14.7 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Marius și Lucreția și-au schimbat locul la volan cu 15 minute înainte de tragedie

Un grav accident a avut loc pe A63, în Franța. Doi soți din Rebra au intrat cu mastodontul în TIR-ul din fața lor. Femeia a murit pe loc. Marius și Lucreția își schimbaseră locurile la volan, cu 15 minute înainte de tragedie. AFLĂ ce spune conducerea firmei Filadelfia și primarul comunei Rebra:

Doi soți din Rebra au fost implicați într-un grav accident petrecut în Franța, pe A63.

http://www.bistriteanul.ro/doi-soti-implicati-intr-un-grav-accident-petrecut-in-franta-intre-doua-tir-uri-femeia-a-decedat-la-fata-locului/

Marius Macedon R și Lucreția R erau șoferi de TIR, făcând curse regulate pentru transport marfă.

„Lucrau amândoi în echipaj pe camionul respectiv. Erau în regulă, din punct de vedere legal, aveau atestatele, totul în regulă”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul general al Filadelfia, Nelu Sighiartău.

Cei doi, și alte două TIR-uri ale firmei Filadelfia, se întorceau spre casă. Chiar făcuseră o pauză, cu puțin timp înainte de accident.

„Erau Marius și Lucreția și încă două camioane de-ale noastre. Cu vreo 15 – 20 de minute înainte de accident, au oprit la un PECO și au alimentat. Până acolo a condus Lucreția, iar de la Peco s-a urcat Marius la volan. Încă nu știm ce s-a întâmplat exact, dar din ce am vorbit cu reprezentanții poliției franceze și cu consulatul de la Strassburg, cel mai probabil acolo ar fi fost mai multe camioane oprite, din ceva motiv, și probabil Marius nu a văzut la timp avariile celui din fața sa. Altfel nu se explică. Dar doar aceste informații le avem momentan”, a mai explicat Nelu Sighiartău.

Colegii lui Marius și ai Lucreției au văzut cum femeia a fost pusă direct într-un sac negru, aceasta decedând la locul accidentului. Marius a fost transportat în stare foarte gravă la spital.

A fost în comă, iar apoi, în timpul nopții a fost supus la două operații. Am reușit să luăm legătura cu el. E conștient. Merge spre bine. Deci el a scăpat, doar soția lui a murit”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Marius și Lucreția aveau împreună trei copii. Cel mai mare, elev în clasa a VII-a, iar cel mai mic, de doar patru anișori.

Vrem să activăm toate asigurările pe care le avem și să venim în spijinul acestei familii. E oricum un moment greu acum, cu toată pandemia de coronavirus, când totul cade. Dar vrem să-i ajutăm pe cei mai tare încercați, aflați în momente și mai grele. Vrem să ne implicăm în repatrierea Lucreției și aducerea în țară a lui Marius, vrem să ne ocupăm de oficiile de înmormântare și chiar să alcătuim un pachet pentru a-i sprijini pe cei trei copilași. Am înțeles că acum copiii sunt la bunica din partea mamei. Vrem să îi ajutăm pe ei și familia. Am alcătuit deja o celulă de criză, cu cei de la HR, juridic și directorul de transport pentru a face toate cele necesare ca să-i aducem acasă și să ajutăm familia”, a concluzionat directorul general al Filadelfia, Nelu Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: