12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Familia șoferiței decedate în Franța are nevoie de ajutor! Ne mobilizăm?!?

Lucreția și Marius Rus, din Rebra, au fost implicați într-un grav accident în Franța. Lucreția a murit pe loc, iar Marius a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Amândoi TREBUIE aduși în țară, dar sunt nenumărate obstacole, plus un efort financiar foarte mare. Ne mobilizăm și noi să ajutăm??

Un accident grav, petrecut pe A63, în Franța, a luat mama a trei copilași din Rebra. Tatăl lor a ajuns la spital, suferind mai multe intervenții chirurgicale.

Despre accident puteți reciti aici:

Doi soți, implicați într-un grav accident petrecut în Franța, între două TIR-uri. Femeia n-a avut nicio șansă

Marius și Lucreția și-au schimbat locul la volan cu 15 minute înainte de tragedie

 

Din păcate, greutățile nu se opresc aici.

Încercăm să o repatriem pe Lucreția. Problema e că granițele sunt închise. O firmă de pompe funebre din București, recunoscută la nivel național și internațional, se va ocupa de repatriere. Acum se poartă discuții pe la consulate să se găsească o soluție, să se facă un culoar ca să o poată aduce în țară. Nu știm ce va fi și cum va fi. Singurul lucru clar e că se încearcă și că va costa destul de mult”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Și Marius trebuie să ajungă în țară.

Și pe Marius îl vor transfera într-un spital din țară. Pentru intervențiile chirurgicale care vor mai urma, dacă vor mai apărea complicații. Trebuie să îl transfere de acolo pentru că e într-un focar de ăsta de coronavirus. Și e neapărat să îl transfere în țară. Nu știu cum o vor face, dar așa am înțeles”, a mai spus Ștefan Danci.

Copiii sunt distruși în urma tragediei. Acum locuiesc cu mătușa lor, sora Lucreției.

Vă dați seama că săracii copii, nu mai au mamă, tatăl lor e în spital. Nici nu e de vorbit. Sunt la mătușa lor, la sora Lucreției. Au nevoie de sprijin financiar, și orice bănuț e bine venit. Câte puțin, dar se adună!”, a concluzionat primarul comunei Rebra.

Pe numele mătușii s-a deschis un cont în RON și EURO, în care cei care doresc pot dona aici:

SCURTU MĂRIUȚA

Raiffeisen Bank

EURO: RO26 RZBR 0000 0600 2168 8446

LEI: RO53 RZBR 0000 0600 2168 8445

COD SWIFT: RZBRROBU

 

Foto- Facebook Scurtu Măriuța

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: