18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

PROVOCARE: Spitalul Orășenesc Năsăud are nevoie de ajutor!

Mediul online este plin în aceste zile de fotografii alb-negru ale internauților din perioada tinereții. Este timpul ca România să se mobilizeze. Locuitorii din județul nostru sunt îndemnați să-și acorde sprijinul financiar Spitalului Orășenesc Năsăud care are nevoie urgentă de materiale și aparatură de specialitate pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19.

În contextul numeroaselor probleme generate de extinderea epidemiei de coronavirus, sistemul medical românesc are nevoie și de sprijinul nostru. Astfel, bistrițenii sunt provocați să primească chitanțe!

În acest sens secția ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale și aparatură de specialitate pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus – COVID-19.

Mai jos vă punem la dispoziție contul pentru sponsorizări, lista cu materialele necesare, dar și draftul de contract de sponsorizare.

Donații au început să apară și pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Oamenii de afaceri au sărit în ajutorul unității medicale și a oferit resurse pentru lupta împotriva COVID-19. Mai multe detalii puteți reciti în materialul de mai jos:

IMPRESIONANTE donații din partea oamenilor de afaceri pentru Spitalul Județean

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.