7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

PROVOCARE: Spitalul Orășenesc Năsăud are nevoie de ajutor!

Mediul online este plin în aceste zile de fotografii alb-negru ale internauților din perioada tinereții. Este timpul ca România să se mobilizeze. Locuitorii din județul nostru sunt îndemnați să-și acorde sprijinul financiar Spitalului Orășenesc Năsăud care are nevoie urgentă de materiale și aparatură de specialitate pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19.

În contextul numeroaselor probleme generate de extinderea epidemiei de coronavirus, sistemul medical românesc are nevoie și de sprijinul nostru. Astfel, bistrițenii sunt provocați să primească chitanțe!

În acest sens secția ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale și aparatură de specialitate pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus – COVID-19.

Mai jos vă punem la dispoziție contul pentru sponsorizări, lista cu materialele necesare, dar și draftul de contract de sponsorizare.

Donații au început să apară și pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Oamenii de afaceri au sărit în ajutorul unității medicale și a oferit resurse pentru lupta împotriva COVID-19. Mai multe detalii puteți reciti în materialul de mai jos:

IMPRESIONANTE donații din partea oamenilor de afaceri pentru Spitalul Județean

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...