21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VEZI cum stă Ambulanța cu stocurile de echipamente

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță BN sunt o parte dintre cei aflați în linia întâi, în lupta contra COVID 19. De multe ori sunt expuși, din cauza lipsei de transparență a pacienților. VEZI care sunt stocurile pe care le au disponibile pentru a se proteja:

Unii dintre cei mai expuși la infectarea cu COVID 19 sunt cei care preiau pacienții de acasă și îi transportă la spitale. Mai ales dacă cei care solicită ambulanța nu anunță că au avut contact cu cei veniți din afară.

Dureros este că în asemenea cazuri, echipajele de intervenție nu merg echipați corespunzător. Mai multe despre acest ”fenomen” puteți reciti aici:

JALE la Ambulanța Bistrița! Uitați de toți, mințiți de pacienți și cu echipamentele speciale pe sfârșite!

Bistrițeanul.ro a solicitat o informare privind stocul de echipamente și dezinfectanți pe care Serviciul Județean de Ambulanță îl are la ora aceasta.

La fel ca și la spital, Guvernul a alocat foarte puțin. Au un stoc bunicel, și mai așteaptă și alte produse să sosească.

Totuși, cei de la Ambulanță au realizat că stocurile nu le sunt de ajuns și că – dacă Guvernul nu intervine – de la 1 aprilie nu vor mai putea funcționa.

În acest sens, sindicatele au întocmit o solicitare pe care au adresat-o Guvernului, iar textul său îl puteți vedea mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.