7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VEZI cum stă Ambulanța cu stocurile de echipamente

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță BN sunt o parte dintre cei aflați în linia întâi, în lupta contra COVID 19. De multe ori sunt expuși, din cauza lipsei de transparență a pacienților. VEZI care sunt stocurile pe care le au disponibile pentru a se proteja:

Unii dintre cei mai expuși la infectarea cu COVID 19 sunt cei care preiau pacienții de acasă și îi transportă la spitale. Mai ales dacă cei care solicită ambulanța nu anunță că au avut contact cu cei veniți din afară.

Dureros este că în asemenea cazuri, echipajele de intervenție nu merg echipați corespunzător. Mai multe despre acest ”fenomen” puteți reciti aici:

JALE la Ambulanța Bistrița! Uitați de toți, mințiți de pacienți și cu echipamentele speciale pe sfârșite!

Bistrițeanul.ro a solicitat o informare privind stocul de echipamente și dezinfectanți pe care Serviciul Județean de Ambulanță îl are la ora aceasta.

La fel ca și la spital, Guvernul a alocat foarte puțin. Au un stoc bunicel, și mai așteaptă și alte produse să sosească.

Totuși, cei de la Ambulanță au realizat că stocurile nu le sunt de ajuns și că – dacă Guvernul nu intervine – de la 1 aprilie nu vor mai putea funcționa.

În acest sens, sindicatele au întocmit o solicitare pe care au adresat-o Guvernului, iar textul său îl puteți vedea mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...