21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Incendiu puternic la Budac!

Un alt incendiu a izbucnit, de această dată, în Budacu de Sus. Deși inițial se manifesta doar la o afumătoare, s-a extins rapid și la atelier, lemnărie și casa de locuit. CE pericol exista în casă:

La scurt timp de la izbucnirea incendiului din Spermezeu, pompierii au fost din nou solicitați să intervină a un incendiu. De această dată, cei de la Detașamentul din Bistrița au intervenit în Budacu de Sus.

Doar că flăcările s-au extins rapid din cauza materialului lemnos. Iar intervenția a fost îngreunată și de faptul că pompierii au fost nevoiți să protejeze o încăpere ”periculoasă”.

”În momentul in care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de peste 200 mp. Incendiul a izbucnit de la o afumatoare și s-a extins rapid la un atelier, o lemnarie și ulterior la casa de locuit, alipite și construite preponderent din material lemnos. Au fost protejate alte două imobile din imediata apropiere a clădirilor afectate. La casa de locuit au fost afectate acoperișul și podul. Intervenția a avut un risc ridicat de dificultate ținând cont că intr-una din încăperi se aflau depozitati aproximativ 500 l de alcool” transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: