20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Materom Automotive, alături de tine în această perioadă, cu servicii gratuite!

Materom Automotive este alături de tine în această perioadă și îți pune la dispoziție GRATUIT serviciul de preluare și restituire autovehicul!

Așadar, bistrițenii care efectuează reparații în service-ul Materom Automotive și locuiesc pe o rază de 10 kilometri, pot să lase deoparte grija transportului mașinii.

Cei de la Materom Automotive vor prelua autovehiculul de la locația transmisă de client. După efectuarea reparațiilor necesare, tot ei vor restitui mașina la locația solicitată de client.

Pentru ca tu și familia ta să rămâneți în siguranță acasă, nu trebuie decât să dai un telefon la 0263.231.574 și să beneficiezi de serviciul oferit.

Oferta este supusă unor termene și condiții.

Program: luni – Vineri, între orele 8.00 – 17.00.

Materom Automotive, Service Autorizat Mercedes-Benz & Multimarcă

Str. Calea Moldovei, Nr 55, Bistrița, Telefon 0263.231.574, [email protected].

Și Materom-Skoda Bistrița este alături de bistrițeni în această perioadă și îți pune la dispoziție GRATUIT serviciul de preluare și restituire autovehicul, la efectuarea reparațiilor!

În cazul în care doriți să vă bucurați gratuit de acest serviciu, trebuie să sunați la 0263.210.425. Program: Luni – Vineri, între orele 8.00 – 18.00.

Mateom-Skoda Bistrița, Dealer și Service Autorizat Skoda & Multimarcă

Cartier Viișoara, Nr 264, Bistrița, Tel 0263.210.425, [email protected].

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...