6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: Incendiu puternic la Budac!

Un alt incendiu a izbucnit, de această dată, în Budacu de Sus. Deși inițial se manifesta doar la o afumătoare, s-a extins rapid și la atelier, lemnărie și casa de locuit. CE pericol exista în casă:

La scurt timp de la izbucnirea incendiului din Spermezeu, pompierii au fost din nou solicitați să intervină a un incendiu. De această dată, cei de la Detașamentul din Bistrița au intervenit în Budacu de Sus.

Doar că flăcările s-au extins rapid din cauza materialului lemnos. Iar intervenția a fost îngreunată și de faptul că pompierii au fost nevoiți să protejeze o încăpere ”periculoasă”.

”În momentul in care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de peste 200 mp. Incendiul a izbucnit de la o afumatoare și s-a extins rapid la un atelier, o lemnarie și ulterior la casa de locuit, alipite și construite preponderent din material lemnos. Au fost protejate alte două imobile din imediata apropiere a clădirilor afectate. La casa de locuit au fost afectate acoperișul și podul. Intervenția a avut un risc ridicat de dificultate ținând cont că intr-una din încăperi se aflau depozitati aproximativ 500 l de alcool” transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!