10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO: Un priveghi „ilegal“ de la Pinticu Tecii, cercetat de polițiști

Ordonanțele Militare au reglementat numărul de persoane ce pot sta împreună în cazul unui deces. Ieri, în Pinticu Tecii, zeci de persoane s-au adunat la o casă unde o persoană a decedat. Polițiștii au intrat pe fir și fac cercetări.

Evenimentele din viața socială sunt restrânse la un grup mic de oameni cu care le poți împărtăși. Conform ordonanțelor Militare, grupul nu poate fi mai mare de 8 persoane.

Ieri, la Pinticu Tecii, o persoană a decedat.

Zeci de oameni din localitate au așteptat mașina cu sicriul, după care au intrat în casă. Seara, la priveghi, din nou zeci de persoane.

Poliția a intrat pe fir.

Am primit un apel în jurul orei 22:30 și polițiștii au fost acolo să verifice. Când au ajuns, mai era doar familia în casă. Dar, pe baza imaginilor vieo pe care le-am primit, vom face verificări pentru a sancționa pe cei ce nu au respectat Ordonanțele Militare”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Zona Teaca oricum este o zonă în care polițiștii și jandarmii patrulează frecvent și întâlnesc numeroase abateri de la lege, aplicând sancțiuni de zeci de mii de lei, zilnic.

Imaginile video care au intrat și în posesia poliției le puteți vedea, parțial, mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/HB0e2GRkoA4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: